Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Μπάρτσα για τον… τρόμο του άλλου!! (video)


Μπάρτσα για τον… τρόμο του άλλου! (video)

Τον φόβο εντός και εκτός συνόρων σκορπάει η Μπαρτσελόνα. Μετά την Ρεάλ, που την πλήρωσε στο clasico, οι βιονικοί Καταλανοί διέλυσαν 6-1 την Ρόμα στο «Καμπ Νου» καθαρίζοντας και την πρωτιά στον όμιλο.


Είναι να την βλέπεις και να… αλλάζεις πεζοδρόμιο, γιατί αν βρεθείς μπροστά της θα περάσεις δύσκολα. Λίγες μέρες μετά την επίδειξη δύναμης στην έδρα της Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα έδωσε παράσταση και στο Champions League κάνοντας πάρτι 6-1 απέναντι στην Ρόμα.

Το «Καμπ Νου» ανυπομονούσε να αποθεώσει τους θριαμβευτές του clasico και ο Λουίς Ενρίκε και οι παίκτες του φρόντισαν να ανταμείψουν τους οπαδούς τους. Ο Λουίς Σουάρες άνοιξε λογαριασμό στο 15’ και τρία λεπτά αργότερα ο Λιονέλ Μέσι (18’) «καθάρισε» νωρίς-νωρίς το τρίποντο. Το σκορ άρχισε να ξεφεύγει για ους «τζιαλορόσι» στο φινάλε του ημιχρόνου, όταν ο Ουρουγουανός έκανε το 3-0 (44’).

Εξίσου δυναμικά μπήκαν οι Καταλανοί και στο δεύτερο 45λεπτο. Ο Πικέ βρήκε δίχτυα έπειτα από ασίστ του Μέσι (56’), που λίγο αργότερα έγραψε για δεύτερη φορά το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ (59’). Στο 77’ παραλίγο να τα καταφέρει και ο Νεϊμάρ, όμως αστόχησε απ’ την άσπρη βούλα, αλλά η ευκαιρία δεν πήγε χαμένη αφού στη συνέχεια της φάσης ο Αντριάνο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με δυνατό σουτ. Το γκολ της τιμής για τους Ιταλούς, που είχαν βασικό τον Κώστα Μανωλά, σημείωσε ο Ντζέκο στις καθυστερήσεις 90+1’ (νωρίτερα είχε χάσει κι αυτός πέναλτι).



Η βαθμολογία στον 5ο όμιλο:
1.Μπαρτσελόνα 13
2.Ρόμα 5
3.Λεβερκούζεν 5
4.Μπάτε 4

Η επόμενη αγωνιστική:
Τετάρτη 09/12
Λεβερκούζεν-Μπαρτσελόνα
Ρόμα-Μπάτε
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: