Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Ευχές στον Σο από οπαδούς της Αϊντχόφεν!!


Ευχές στον Σο από οπαδούς της Αϊντχόφεν

Ένα τεράστιο πανό με μήνυμα συμπαράστασης στον τραυματία Λουκ Σο θα αναρτήσουν οι φίλοι της Αϊντχόβεν στο αποψινό ματς με την Μάντσεστερ Γ.

Μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού και ανθρωπιάς θα παραδώσουν απόψε στο Ολντ Τράφορντ οι φίλαθλοι της Αϊντχόφεν. Οι Ολλανδοί θα ανεβάσουν σε εξέδρα του γηπέδου ένα μεγάλο πανό που γράφει: «Να αναρρώσεις γρήγορα Λουκ Σο». Θυμίζουμε ότι στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στην Ολλανδία, ο ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ είχε σπάσει το πόδι του σε μία σκληρή κόντρα με τον Έκτορ Μορένο, τραυματισμός που τον κρατάει από τότε εκτός αγωνιστικών χώρων.

inner

Ο Σο εκτός από το σπάσιμο του ποδιού του, έχει και την μονοτονία να τον ταλαιπωρεί, απόρροια της μεγάλης απουσίας του από την δράση. Γι’ αυτό και ο Λουίς Φαν Χάαλ όχι μόνο τον απάλλαξε από το μαρτύριο της αποψινής παρουσίας του στο γήπεδο αλλά του έδωσε και τετραήμερο ρεπό ώστε να ξεφύγει λίγο από την ρουτίνα της αποθεραπείας και να εντάξει στην καθημερινότητά του, κάποια πιο ενδιαφέρουσα δραστηριότητα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: