Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Με το όνειρο στις αποσκευές τους!!


Με το όνειρο στις αποσκευές τους

Τα ξημερώματα της Τετάρτης αναχώρησε η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για την Πράγα, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τη Σπάρτα για την 5η αγωνιστική του Europa League.

Τη νίκη με την οποία θα παραμείνει ζωντανός για την πρόκριση στους «32» του Europa League θα αναζητήσει αύριο το βράδυ ο Αστέρας Τρίπολης στην Πράγα, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Σπάρτα για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης.

Οι Αρκάδες αναχώρησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης από την Αθήνα με προορισμό την Τσεχία, όπου θα παλέψουν για τη νίκη και να περάσουν στη δεύτερη θέση του 11ου ομίλου.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη βρίσκεται στην τρίτη θέση με 4 βαθμούς και με μία νίκη κόντρα στους Τσέχους θα προσπαθήσει με αντίπαλο την Σάλκε στην τελευταία αγωνιστική να διεκδικήσει την πρόκριση.

Την αποστολή αποτελούν οι Κοσίτσκι, Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Λούι, Γκοϊάν, Γιαννούλης, Μάσα, Δημούτσος, Λανθαρότε, Νίκο Φερνάντες, Φούντας, Κουρμπέλης, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Τσοκάνης, Τορμένα, Γιάννου. Εκτός έμεινε ο Φακούντο Μπερτόλιο, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο και έμεινε στην Τρίπολη.

Η προετοιμασία του Αστέρα θα ολοκληρωθεί με προπόνηση στο γήπεδο της Σπάρτα στις 20:00 ώρα Ελλάδας το βράδυ της Τετάρτης (25/11), αφού θα έχει προηγηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Βεργέτη και ενός εκ των ποδοσφαιριστών.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: