Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Κατσίβελης: «Μη μας πάρει από κάτω»


Κατσίβελης: «Μη μας πάρει από κάτω»

Κάλεσμα για ανασύνταξη κι αντίδραση μετά τις δύο σερί ήττες από Γαλατάσαραϊ και Άρη έστειλε στην ΑΕΚ ο Δημήτρης Κατσίβελης.

Οι διαδοχικές ήττες στο ΟΑΚΑ από Γαλατάσαραϊ και Άρη «πόνεσαν» την ΑΕΚ, αλλά δεν πρέπει να το βάλει κάτω, όπως τόνισε ο Δημήτρης Κατσίβελης μιλώντας στην «Ώρα για Σπορ».

Ο 25χρονος γκαρντ έστειλε μήνυμα ανασύνταξης και αντεπίθεσης, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τη Νίζνι την Τρίτη στη Ρωσία.

«Πρέπει να αντιδράσουμε. Να αφήσουμε πίσω μας αυτή την ήττα, αλλά να δούμε πρώτα τι έφταιξε. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, είναι ακόμη αρχή της σεζόν. Κάναμε μέχρι τώρα πολύ καλή πορεία και δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω. Πρέπει να συνεχίσουμε και να φέρουμε τη νίκη από τη Ρωσία», τόνισε.

Όσο για το τι έφταιξε για την ήττα από τον Άρη; «Μας έλειπε η συγκέντρωση στην άμυνα. Μπήκαν πολλά φθηνά και εύκολα καλάθια, δεν ακολουθήσαμε την τακτική μας και δεν είχαμε μεγάλη ενέργεια», δήλωσε, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν ασχολείται με τη διαιτησία. «Δεν θέλω να σχολιάσω τα σφυρίγματα. Η δουλειά μας είναι το μπάσκετ και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό. Δεν πρέπει να μας επηρεάζουν οι διαιτητές».

Τέλος, ευχαρίστησε τον κόσμο που πήγε μαζικά στο ΟΑΚΑ. «Ο κόσμος δεν σταμάτησε να μας βοηθά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Θα προσπαθήσουμε να τους ξαναδώσουμε χαρά», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: