Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Παράσχος: «Να κάνουμε ένα ευχέλαιο…»


Παράσχος: «Να κάνουμε ένα ευχέλαιο…»

Στους τραυματισμούς που τον ανάγκασαν σε τρεις αναγκαστικές αλλαγές αναφέρθηκε ο Γιώργος Παράσχος μετά το 0-0 του Πλατανιά με τη Βέροια, τονίζοντας πως έμεινε ευχαριστημένος απ’ το αποτέλεσμα.

Ευχαριστημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρε ο Πλατανιάς στο ματς με τη Βέροια φάνηκε ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός των Χανιωτών αναφέρθηκε στην εικόνα που έδειξε η ομάδα του, ενώ χαριτολογώντας ζήτησε ευχέλαιο για τους τραυματισμούς που έχουν ταλαιπωρήσει την ομάδα του, μετά και τις τρεις αναγκαστικές αλλαγές που έκανε σήμερα.

Αναλυτικά:

«Παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα εγώ πάλι θα δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Νομίζω πως κάναμε σήμερα ό,τι ήταν δυνατό για να μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Είχαμε τρεις αναγκαστικές αλλαγές, δυστυχώς αυτό συμβαίνει για δεύτερη φορά μετά και το ματς με τον Πανιώνιο, παρ’ όλα αυτά είχαμε τον απόλυτο έλεγχο και στα δύο ημίχρονα. Δεν ήμασταν πάλι καλοί στην τελική μας προσπάθεια παρόλο που διασπάσαμε τον αντίπαλο πολλές φορές από τα πλάγια. Δεν μπορέσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ για να μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που δικαιούμασταν πραγματικά σε αυτό το παιχνίδι. Εγώ δεν απογοητεύομαι. Συνεχίζουμε πάλι τη δουλειά μας. Αυτή η ομάδα τους βαθμούς που έχασε σήμερα, θα τους πάρει από άλλο παιχνίδι, αρκεί να παρουσιάζουν αυτή την εικόνα».

Για το φαινόμενο των αναγκαστικών αλλαγών: «Να κάνουμε ένα ευχέλαιο… Καμιά φορά τα βάζουμε και με τους διαιτητές. Όταν συγκρούστηκε ο Μπανανά με τον τερματοφύλακά μας ενώ υπήρχε το οφσάιντ πολύ πιο γρήγορα, άργησε να σφυρίξει. Άμα σφύριζε πολύ πιο γρήγορα από τη στιγμή που έβλεπε ότι πάνε και στη μονομαχία τα παιδιά δεν θα γινόταν τίποτα. Δυστυχώς πληρώνουμε κι αυτά».

Για την τελική προσπάθεια: «Αυτό δεν είναι το πρόβλημα μας; Η τελική μας πάσα, δυστυχώς… Ο Κουλιμπαλί, άμα δείτε πόσες διαδρομές έκανε και τι σέντρες πήγε να βγάλει, δυστυχώς δεν του πέρασε καμιά. Είναι κρίμα… Αν μετρήσετε σε χιλιόμετρα, αυτό το παιδί μπορεί να έκανε πάνω από 12 χιλιόμετρα. Κι όμως η ουσία είναι να είναι καλή η σέντρα για να μπει το γκολ. Κι εκεί υστερούμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό».

Για το αν είναι θετικό το αποτέλεσμα: «Έτσι όπως εξελίχθηκε το κρίνω θετικό εγώ, γιατί αυτά τα παιχνίδια μπορεί να τα χάσεις κιόλας. Μέσα από ένα στημένο το οποίο μας έκαναν. Ένα σουτ δεχθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο και δύο φορές από στημένες φάσεις κινδυνεύσαμε. Μπορεί να χάσεις κιόλας αυτό το παιχνίδι και να λες τουλάχιστον δεν πήρα τον βαθμό της ισοπαλίας».

Για τους τραυματισμούς: «Ο Γκνιάτιτς δυστυχώς υπέστη διάστρεμμα πάλι στο ίδιο πόδι ακριβώς. Για τον Γιακουμάκη ανησυχούμε γιατί βλέπουμε ότι το γόνατό του έχει χαλαρώσει πολύ και δεν ξέρουμε τι θα γίνει»

Δεν υπάρχουν σχόλια: