Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Σίλβα: «Φανταστικό αυτό που έχουμε πετύχει»


Σίλβα: «Φανταστικό αυτό που έχουμε πετύχει»

Στην ισοφάριση του ιστορικού ρεκόρ των 11 συνεχόμενων νικών έφτασε ο Ολυμπιακός με το 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης, γεγονός που ο Μάρκο Σίλβα χαρακτήρισε φανταστικό.

Υπόσχεση πως ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να βάλει… φρένο και θα συνεχίσει να δουλεύει προκειμένου να πετύχει ακόμη περισσότερα έδωσε ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος χαρακτήρισε φανταστικό το ρεκόρ των έντεκα συνεχόμενων νικών της ομάδας στα ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος.

«Είναι πολύ παράξενο και περίεργο να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Είναι δύσκολο να παίξουν οι ποδοσφαιριστές. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η αξία του αντιπάλου. Δεν μπήκαμε όπως θέλαμε, δεν είχαμε πάθος και γι αυτό η νίκη ήρθε πιο δύσκολα από πόσο είχαμε σχεδιάσει.

Είναι φανταστικό αυτό που έχουμε πετύχει. Η χρονιά μας έχει πάει πολύ καλά όχι μόνο στο πρωτάθλημα αλλά σε όλες τις διοργανώσεις. Θέλω να πω μπράβο στους παίκτες και σε όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και στους φιλάθλους μας. Δεν θα μείνουμε εδώ. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε. Αυτός είναι ο σκοπός μας
», δήλωσε συγκεκριμένα στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Τσόρι και τόνισε: «Καταρχήν πρέπει να καταλάβουμε πως η είσοδος του Τσόσι συνέπεσε με το πρώτο μας γκολ. Οπότε δεν ξέρουμε εάν έχει να κάνει με αυτό. Από εκείνο το λεπτό και μετά και ο Μιλιβόγιεβιτς και ο συνδυασμός των Φουστέρ - Τσόρι ήταν πιο δημιουργικός. Δεν είχα στο μυαλό μου κάτι τέτοιο αλλά έτσι εξελίχθηκε ο αγώνας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: