Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Σφαιρόπουλος: «Δεν ρισκάραμε τη συμμετοχή του Παπαπέτρου»


Σφαιρόπουλος: «Δεν ρισκάραμε τη συμμετοχή του Παπαπέτρου»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν ήταν απόλυτα έτοιμος και έτσι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν ήθελε να ρισκάρει τη συμμετοχή του, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Καβάλας.

Την απόφαση να προφυλάξει τον Ιωάννη Παπαπέτρου και να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του, πήρε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, όπως δήλωσε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Καβάλας. Όσον αφορά την αναμέτρηση, ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας έμεινε σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος από την αμυντική προσπάθεια των παικτών του, εκτός από το δεύτερο δεκάλεπτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

«Είναι σημαντική νίκη για εμάς, γιατί κάθε εκτός έδρας παιχνίδι είναι δύσκολο και χρειάζεται ειδική διαχείριση. Η Καβάλα μετά την αλλαγή προπονητή έδειξε διαφορετικό πρόσωπο. Με τον Άρη ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο και σήμερα ήταν ακόμη καλύτερη. Περιμέναμε πως η Καβάλα θα αντιδράσει γιατί ήταν το πρώτο εντός έδρας ματς με τον νέο κόουτς. Θεωρώ πως με την άμυνα μας είχαμε τον έλεγχο του ματς, εκτός από το δεύτερο δεκάλεπτο γιατί χαλαρώσαμε σε εκείνο το σημείο μετά τη μεγάλη διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο. Μάλιστα σε εκείνο το διάστημα δεχτήκαμε πολλά τρίποντα. Μετά το ημίχρονο, όμως, πήραμε και πάλι διψήφια διαφορά και την κρατήσαμε σε όλο το παιχνίδι και φτάσαμε έτσι στη νίκη. Σίγουρα όταν έχεις τραυματισμούς και δεν έχεις όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους, αυτό είναι μειονέκτημα. Αλλά το ότι κερδίζουμε είναι σημαντικό. Σήμερα προφυλάξαμε τον Παπαπέτρου, δεν θέλαμε να ρισκάρουμε τη συμμετοχή του. Η ομάδα είναι ομάδα, δεν θέλω να στέκομαι στα προβλήματα και θα πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι και σωματικά, αλλά και πνευματικά. Στον Ολυμπιακό είμαστε και θα πρέπει πάντα να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Από την πλευρά του, ο Ματ Λοτζέσκι είπε: «Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Ποτέ δεν ξέρεις πως είναι τα πράγματα και τι σε περιμένει όταν παίζεις εκτός έδρας στην Ελλάδα. Έπρεπε να δείξουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση, ειδικότερα στο δεύτερο δεκάλεπτο όταν και τους επιτρέψαμε να γυρίσουν στο ματς. Τώρα που έχουμε πολλούς τραυματισμούς, κάποια παιδιά παίζουν περισσότερο και παίρνουν αυτοπεποίθηση. Τώρα έχουμε μπροστά μας δύσκολα ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: