Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Τέλος ο Νούνο από Βαλένθια!!


Τέλος ο Νούνο από Βαλένθια

Παραιτήθηκε ο Νούνο από τον πάγκο της Βαλένθια μετά την ήττα με 1-0 από τη Σεβίλλη, που έριξε τις «νυχτερίδες» στην ένατη θέση της La Liga.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Βαλένθια. Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο υπέβαλε την παραίτησή του μετά την ήττα με 1-0 από τη Σεβίλλη, αποτέλεσμα που έριξε στην ένατη θέση της La Liga τις «νυχτερίδες», οι οποίες είναι με το ένα πόδι εκτός συνέχειας ΚΑΙ στο Champions League.

«Μίλησα πριν και μετά τον αγώνα με τη διοίκηση και συμφωνήσαμε πως η κατάσταση στην ομάδα δεν είναι καλή. Όλοι θέλουμε το καλύτερο για τη Βαλένθια. Αποφάσισα να παραιτηθώ. Ήταν τιμή για μένα να είμαι στον πάγκο αυτής της ομάδας», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής, που τον Ιούλιο του 2014 ανέλαβε τα ηνία της ομάδας και την περσινή σεζόν την οδήγησε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και τη συμμετοχή στο Champions League.

Όσο για το ποιος θα διαδεχτεί τον άλλοτε συνεργάτη του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό; Μέχρι νεωτέρας στον πάγκο αναμένεται να κάθεται ο συνεργάτης του, Φιλ Νέβιλ, ενώ ήδη έχουν ακουστεί τα ονόματα των Φρανκ Ράικαρντ και Μίχαελ Λάουντρουπ για να πάρουν τη θέση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: