Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Βεργέτης: «Κούραση και επίθεση»


Βεργέτης: «Κούραση και επίθεση»

Στην φυσιολογική κόπωση της ομάδας του, αλλά και τη «διστακτικότητα» στην επίθεση απέδωσε την ήττα του Αστέρα Τρίπολης απ’ τον Ολυμπιακό ο Στάικος Βεργέτης.

Στα αίτια για τα οποία ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Στάικος Βεργέτης.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου

«Σήμερα ήρθαμε μετά από ένα ευρωπαϊκό αγώνα και ένα ταξίδι που είχαμε. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για αυτό το ματς. Στο πρώτο μέρος ελέγξαμε το ρυθμό, κρατήσαμε την μπάλα και προσπαθήσαμε να γίνουμε απειλητικοί. Στο β' μέρος ο Ολυμπιακός μας πίεσε, ειδικά στο πρώτο τέταρτο δεν κρατούσαμε την μπάλα και ο Ολυμπιακός είχε τον ρυθμό.

Μετά το πρώτο τέταρτο σταθήκαμε καλύτερα, κάναμε και κάποιες αλλαγές για να μην είχαμε τόσο μεγάλη κόπωση που αναμέναμε ότι θα εμφανιζόταν στην ομάδα. Δυστυχώς ήρθε το γκολ και εκεί φάνηκε ότι μας πρόδωσε η κόπωση. Να συγχαρώ τα παιδιά για την αμυντική οργάνωση, είχαμε καλά στοιχεία αμυντικής λειτουργίας και συνοχή στις γραμμές μας. Από εκεί και πέρα προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα Κυπέλλου που ακολουθεί».


Ο Αστέρας είναι μία ομάδα που παράγει φάσεις. Σήμερα τελειώσατε το ματς δίχως τελική. «Θα συμφωνήσω μαζί σας. Δεν βγάλαμε την επιθετικότητα που θέλαμε. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και ο αντίπαλος, έπαιξε ρόλο και η κόπωση από το ευρωπαϊκό παιχνίδι που δώσαμε. Ήρθαμε Παρασκευή βράδυ από την Πράγα και έπρεπε μέσα σε μία μέρα ουσιαστικά να ανασυνταχθούμε για να προετοιμαστούμε για ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι».

Είδαμε λίγο μετά το τέλος του αγώνα να έχετε έναν διάλογο με τον κ. Σίλβα. Θα μας αποκαλύψετε τι ακριβώς συζητήσατε; «Πάντα υπάρχει μία χειραψία και ένας εναγκαλισμός με τον συνάδελφο, όποιος κι αν είναι αυτός. Αντιλαμβάνομαι ότι κάθε συνάδελφος τραβάει όλο το λούκι και το άγχος σε ένα παιχνίδι. Μ' αρέσει αυτή η συναδελφικότητα. Ήθελα να του ευχηθώ καλή επιτυχία για το παιχνίδι με την Άρσεναλ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: