Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Επιστροφή Κούδα στον ΠΑΟΚ!!


Επιστροφή Κούδα στον ΠΑΟΚ

Πρόταση στον Γιώργο Κούδα να εμπλακεί με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναμένεται να κάνει ο Ιβάν Σαββίδης που «επιστρατεύει» τον «Μεγαλέξανδρο» και πάλι στα διοικητικά του «δικεφάλου του Βορρά».

Ο Γιώργος Κούδας αναμένεται να αναλάβει πόστο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τις τυπικές λεπτομέρειες να απομένουν για την επιστροφή του «Μεγαλέξανδρου» του ελληνικού ποδοσφαίρου στον ΠΑΟΚ, μετά από επιθυμία και πρόταση του Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, μετά τον Νίκο Βεζυρτζή που όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει χρέη επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ετοιμάζεται να δώσει θέση και στον Γιώργο Κούδα, που αναμένεται να πει τελικά το «ναι» στην πρόταση του Σαββίδη.

Ωστόσο, δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιος θα είναι ο ακριβής ρόλος του Κούδα, με τον Ιβάν Σαββίδη πάντως να στοχεύει στο να κάνει «πιο ΠΑΟΚ» την ομάδα, επιστρατεύοντας ανθρώπους που γνωρίζουν την ιστορία και τις ιδιαιτερότητες του συλλόγου.

Η είσοδος τόσο του Νίκου Βεζυρτζή, όσο και του Γιώργου Κούδα στη διευρυμένη διοίκηση, αναμένεται να επικυρωθεί στην έκτακτη γενική συνέλευση που θα διεξαχθεί στις 21 Δεκεμβρίου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: