Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Νίκησε ξανά τον Άρη η Δόξα!!


Νίκησε ξανά τον Άρη η Δόξα!

Πρώτη φετινή ήττα για τον Άρη στη Γ’ Εθνική, καθώς η Δόξα επικράτησε 1-0 στη Δράμα, όπου είχαν χάσει για τελευταία φορά οι «κίτρινοι».

Μεγάλη η Δόξα της! Ο Άρης ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά από 9,5 μήνες και πάλι στη Δράμα, με τους γηπεδούχους να επικρατούν 1-0 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής (εμβόλιμης). Αυτό σημαίνει ότι η απόσταση του Νέστου Χρυσούπολης από την κορυφή μειώθηκε στους επτά βαθμούς και από την τρίτη, όπου βρίσκονται οι Δραμινοί, στους εννέα.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ντος Σάντος στο 72ο λεπτό. Ο Στόϊκος σούταρε, ο τερματοφύλακας της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου, Γιάννης Σιδεράκης απέκρουσε, αλλά ο Βραζιλιάνος επιθετικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας.

Αυτή είναι η δεύτερη φετινή απώλεια των «κίτρινων» που είχαν φέρει ισοπαλία (1-1) στη Χρυσούπολη με τον Νέστο και μετρούσαν οκτώ σερί νίκες. Ανώτερη η Δόξα στο πρώτο μέρος, αλλά έπεσαν πάνω στον Σιδεράκη που ήταν σε καλή ημέρα. Στο δεύτερος πάντως θα μπορούσαν να 'χε προηγηθεί ο Άρης, καθώς είχε καλή ευκαιρία με τον Πόι στο 55ο λεπτό που έπιασε το γυριστό και έδιωξε σε κόρνερ ο Μένκα, που είπε «όχι» στον Τάτο στο 62' που έπιασε ωραίο σουτ. Αλλά και στον Ρόβα στο 65' που έκανε το σουτ, με τον Καπνίδη στη συνέχεια της φάσης να απειλεί με κεφαλιά και τους αμυντικούς της Δόξας να διώχνουν σε κόρνερ.

Επτά λεπτά μετά η Δόξα άνοιξε το σκορ και ο Άρης δεν μπόρεσε ουσιαστικά να γίνει επικίνδυνος.

Δόξα (Παντζιαράς): Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Χαριτωνίδης, Γκαρακλίδης, Ντουτσαρίδης, Στόικος, Λάσπατζης (64΄Μουτεσίδης), Σάντος (85΄Βραμέντζαλης), Κουμπρόγλου (75΄Κυριακίδης), Γαϊδαρτζής

Άρης: (Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Γεωργιάδης (82΄Ν΄Λουντούλου), Σαμαράς, Ρόβας, Τσουμάνης, Ιντζίδης, Πόι, Καζναφέρης (70΄Κόκε), Καπνίδης, Τάτος, Ντούνης (75΄Κυβελίδης).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: