Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Ανακοίνωσε Τόρες η Παναχαϊκή!


Ανακοίνωσε Τόρες η Παναχαϊκή

Επίσημα παίκτης της Παναχαϊκής μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα είναι ο Τζούλιαν Τόρρες.

Οι Πατρινοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ισπανού κεντρικού για να αντικαταστήσει τον Γιάννη Τακουρίδη που «μετακόμισε» στον ΠΑΟΚ, ώστε να βοηθήσει την ομάδα να παραμείνει στη Volley League.

Ο Τόρες είχε αγωνιστεί πριν δύο χρόνια στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΤΑΑ Παναχαϊκή ανακοινώνει με χαρά τη συμφωνία της με τον Ισπανό κεντρικό Τζούλιαν Γκαρθία Τόρρες (2.02), ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για έξι μήνες.

Ο Τζούλιαν Τόρρες είναι γνώριμος στους Έλληνες οπαδούς από τη θητεία του στην ΑΕΚ την περίοδο 2013-14 και στην πατρινή ομάδα αντικαθιστά τον Γιάννη Τακουρίδη.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Παναχαϊκής αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης το 2007 με την εθνική Ισπανίας και έχει πλούσια εμπειρία από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καθώς έχει αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα (έχει φορέσεις τις φανέλες των Τερουέλ, Πάλμα, Ουνικάχα), στη Γαλλία (με τη φανέλα της Ναρμπόν) και άλλων ακόμα ομάδων.

Η διοίκηση της πατρινής ομάδας έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την έκδοση του δελτίου του από την αρμόδια επιτροπή της ΕΣΑΠ, ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Ο Τζούλιαν Τόρες το απόγευμα της Τετάρτης έκανε την πρώτη του προπόνηση με την Παναχαϊκή και γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες, αλλά και τον προπονητή Γιώργο Λυκούδη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: