Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Κράπικας: «Θέλουμε την τρίτη από τον Παναθηναϊκό»


Κράπικας: «Θέλουμε την τρίτη από τον Παναθηναϊκό»

Κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι για τη Ζαλγκίρις το ματς με τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Γκιντάρας Κράπικας ζητώντας άλλο πρόσωπο από το παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Η Ζαλγκίρις θα παίξει στα ίσα τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη στο Κάουνας με έπαθλο την τρίτη θέση, όπως είπε ο Γκιντάρας Κράπικας. Ο προπονητής των Λιθουανών τόνισε πως περιμένει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από την ομάδα του σε σχέση με τη συντριβή τον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ.

«Η νίκη μας την περασμένη εβδομάδα στη Βαρκελώνη μάς δίνει ρεαλιστικές πιθανότητες να είμαστε τρίτοι στον όμιλο. Αυτός είναι ο στόχος μας και θέλουμε να τα καταφέρουμε μπροστά στο κοινό μας. Στο πρώτο μας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έπαιζε μόνο μια ομάδα. Δεν είχαμε ενέργεια και φτάναμε δεύτεροι σε όλες τις φάσεις. Τώρα θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι κι έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να μάθαμε από τα λάθη μας», ανέφερε ο Λιθουανός προπονητής.

Από πλευράς παικτών, ο διεθνής πάουερ φόργουορντ Παούλιους Γιανκούνας είπε: «Είναι δύσκολο να συγκρίνεις τη φόρμα της ομάδας μας με τον αγώνα στην Αθήνα, γιατί τότε ήμασταν πολύ κακοί. Τώρα θα πρέπει να παρουσιαστούμε τελείως διαφορετικοί, σε επίθεση, άμυνα και αφοσίωση. Θέλουμε να αποδείξουμε πως είμαστε καλύτεροι από εκείνο το παιχνίδι και στόχος μας είναι ο κόσμος μας που θα γεμίσει το γήπεδο να γυρίσει σπίτι του χαρούμενος με την απόδοσή μας».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: