Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Γιασικεβίτσιους: «Παραμένει ομάδα του Διαμαντίδη ο Παναθηναϊκός»


Γιασικεβίτσιους: «Παραμένει ομάδα του Διαμαντίδη ο Παναθηναϊκός»

Το στίγμα του Διαμαντίδη παραμένει ξεκάθαρο στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που θεωρεί πως ο περιορισμός του είναι κλειδί για τη Ζαλγκίρις στον αγώνα της Πέμπτης.

Μπορεί να διανύει την τελευταία σεζόν της καριέρας του, αλλά σύμφωνα με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ο Παναθηναϊκός παραμένει ομάδα του Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο «Σάρας» θεωρεί πως η Ζαλγκίρις, στην οποία έχει θέση βοηθού προπονητή, θα πρέπει να περιορίσει τη δράση του αρχηγού του «τριφυλλιού» για να πάρει τη νίκη την Πέμπτη στο Κάουνας.

«Ο Παναθηναϊκός έχει έναν νέο προπονητή και πολλά νέα πρόσωπα. Για μένα, όμως, παραμένει λίγο ή πολύ η ομάδα του Δημήτρη Διαμαντίδη. Όταν μπαίνουν άλλοι στο παιχνίδι υπάρχουν μερικά "νεκρά" διαστήματα, όμως είναι δυνατή ομάδα. Θα είναι σημαντικό αν καταφέρουμε να βγάλουμε από το παιχνίδι της τον Διαμαντίδη. Φυσικά, πρέπει να κοιτάξουμε και σε άλλους παίκτες. Όπως για παράδειγμα τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, τον Νικ Καλάθη ή τον Τζέιμς Γκιστ, που φέρνει ενέργεια στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα, όμως η Ζαλγκίρις δεν είναι πολύ κατώτερή του», τόνισε ο Γιασικεβίτσιους.

«Η νίκη μας στη Βαρκελώνη ήταν μια έκπληξη για πολλούς. Είχαμε μερικά προβλήματα κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα. Έτσι κι αλλιώς, το να παίζεις στο σπίτι της Μπαρτσελόνα είναι πάντα δύσκολο. Έχουμε αποδείξει όμως ότι είμαστε ομάδα με μεγάλες δυνατότητες. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μία ακόμα νίκη», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: