Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

«Αεράτος» Βαλβέρδε, cool Βαλένθια και… μίνι έπος!


«Αεράτος» Βαλβέρδε, cool Βαλένθια και… μίνι έπος

Η Μπιλμπάο συνέτριψε 6-0 την αδύναμη Λινένσε και πέρασε στους 16, ο Γκάρι Νέβιλ έκανε σεφτέ με πρόκριση στη Βαλένθια, ενώ η Εϊμπάρ ανέτρεψε το εις βάρος της 3-0 του πρώτου ματς! Σοκ για Μάλαγα.

Κόντρα στην αδύναμη Λινένσε θα ‘ταν και… παράλογο να αντιμετωπίσει πρόβλημα η Μπιλμπάο. Η ομάδα του Βαλβέρδε συνέτριψε 6-0 την αντίπαλό της (έξι διαφορετικοί σκόρερ, Ντε Μάρκος, Εράσο, Ετσέιτα, Σόλα, Γκαρθία, Ρίκο) και διπλασιάζοντας τις νίκες της πέρασε άνετα στους 16 του Κυπέλλου Ισπανίας.

Έκανε «σεφτέ» στον πάγκο της Βαλένθια ο Γκάρι Νέβιλ. Οι «νυχτερίδες» χωρίς να… ισοπεδώσουν την Μπαρακάλντο, νίκησαν 2-0 και τσέκαραν εξίσου το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Κάτι που πέτυχε με επικό τρόπο η Εϊμπάρ. Διότι μπορεί στο πρώτο ματς να είχε δεχθεί το σοκ, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0(!) από την Πονφεραντίνα, ωστόσο οι Βάσκοι της Πριμέρα Ντιβιζιόν τα έφεραν «τούμπα» στον επαναληπτικό, επικρατώντας 4-0 (το τελευταίο τέρμα ήρθε στο 85’ με πέναλτι) και κάνοντας την ολική ανατροπή!

Δεν έφτανε η ήττα στο πρώτο ματς (2-1), ήρθε και δεύτερη για την Μάλαγα μέσα στο σπίτι της από την «μικρότερη» Μιραντές (1-0), μπαίνοντας πρόωρα –και απροσδόκητα- τέλος στην πορεία της στον θεσμό.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα (με bold η ομάδα που προκρίθηκε)

Μπιλμπάο-Λινένσε 6-0 (2-0 ο πρώτος αγώνας)

Εϊμπάρ-Πονφεραντίνα 4-0 (0-3 ο πρώτος αγώνας)

Χετάφε-Βαγεκάνο 3-1 (0-2 ο πρώτος αγώνας)

Βαλένθια-Μπαρακάλντο 2-0 (3-1 ο πρώτος αγώνας)

Μάλαγα-Μιραντές 0-1 (1-2 ο πρώτος αγώνας)

Σοσιεδάδ-Λας Πάλμας 1-1 (1-2 ο πρώτος αγώνας)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: