Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Ο... σίφουνας κι ο επαγγελματίας!!


Ο... σίφουνας κι ο επαγγελματίας

Ο Ατρόμητος ήταν σαρωτικός και εξασφάλισε την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με το 4-2 κόντρα στην Καλλιθέα, ενώ το ίδιο έκανε και η Βέροια με... επαγγελματισμό, 1-0 την Λαμία.

Οι «μεγάλοι» επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους και προχωρούν κανονικά στο Κύπελλο. Ο Ατρόμητος «πετούσε» στην επίθεση και με το «χορταστικό» 4-2 επί της Καλλιθέας, εξασφάλισε το εισιτήριο για τους «32» του θεσμού, όπως έκανε και η Βέροια που… χαλαρά επικράτησε 1-0 της αποκλεισμένης Λαμίας και μάλιστα πέρασε ως πρώτη!

Η ομάδα του Ελ Πάσο ήθελε μόνο νίκη για να ελπίζει. Ωστόσο τα γκολ των Κούρου (18’) και Λε Ταλέκ (37’) έγειραν την πλάστιγγα για τα καλά υπέρ των Νεοσμυρνιωτών. Οι γηπεδούχοι πάντως αντέδρασαν και επιχείρησαν να φέρουν τα πάνω-κάτω. Αρχικά ισοφάρισαν με πέναλτι του Αρναρέλλη και στη συνέχεια ισοφάρισαν με τον Μασένα (51’).

Κι εκεί που πλέον χρειάζονταν ένα γκολ για να προκαλέσουν… βόμβα, δέχθηκαν την απόλυτη ψυχρολουσία. Με τη… σέντρα, ο Μπρίτο χρίστηκε σκόρερ, έγραψε το 2-3 και ουσιαστικά «κλείδωσε» την πρόκριση για τον Ατρόμητο, ο οποίος πέτυχε κι άλλο γκολ, με εκτέλεση πέναλτι του Ναπολεόνι στο 68.

Η Βέροια δεν φόρτσαρε απέναντι στην Λαμία. Έκανε τα απολύτως απαραίτητα για να σφραγίσει το εισιτήριο, δεδομένου πως και την ίδια ώρα η Καλλιθέα έχανε. Μόλις στο 6’, ο Μαγέφσκι από κοντά βρήκε δίχτυα κι έδιωξε το άγχος, με την ομάδα της Φθιώτιδας να μένει με τη… γλύκα της συμμετοχής, αλλά και των δύο δοκαριών με τους Καλαϊτζίδη, Νατσιόπουλο που στάθηκαν άτυχοι στις προσπάθειές τους.


Λαμία-Βέροια 0-1
(6’ Μαγιέφσκι)

Καλλιθέα-Ατρόμητος 2-4
(41’ πεν. Αρναρέλλης, 51’ Μασένα – 18’ Κούρος, 37’ Λε Ταλέκ, 52’ Μπρίτο, 68’ πεν. Ναπολεόνι)

Η τελική βαθμολογία (6 αγώνες)

Βέροια 7
Ατρόμητος 7
............................
Καλλιθέα 3
Λαμία 0
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: