Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Εκίπ: "Ο Ετό μίλησε με την Ιντερ"



Ο Ετό πανηγυρίζει με τους Γκουντγιόνσεν και Πικέ το γκολ εις βάρος της Βαγιαδολίδ Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Εκίπ» ο Σαμουέλ Ετό ταξίδεψε τη Δευτέρα στο Μιλάνο και συζήτησε με την Ιντερ το ενδεχόμενο να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Οι Γάλλοι αναφέρουν ότι ο Καμερουνέζος επιθετικός ζήτησε βασιλικό πενταετές συμβόλαιο με περισσότερα από 10.000.000 ευρώ ανά έτος.

Αυτό, βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, αλλά είναι γεγονός ότι ο Ετό που πέτυχε τριάντα γκολ φέτος στο πρωτάθλημα, θα θελήσει να ενταχθεί στους κορυφαίους του κόσμου σε ό,τι αφορά τις οικονομικές του απολαβές. Το ταξίδι του, λοιπόν, στο Μιλάνο είχε χαρακτήρα διερεύνησης για το αν μπορεί η Ιντερ να του καλύψει τις ανάγκες.

Εκτός από την Ιντερ ενδιαφέρον για τον Ετό έχει δείξει και η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δεν θα είχε πρόβλημα να τινάξει την μπάγκα στον αέρα για να τον αποκτήσει. Το θέμα είναι ο ίδιος θέλει να παίξει στη φιλόδοξη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Πάντως, όσοι είναι κοντά στον Καμερουνέζο, αναφέρουν ότι θα περιμένει την τελική πρόταση της Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια θα αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: