Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Σκέψεις για νέα πρόταση στον Όπερ


Ο Αντερς Οπερ Μια σειρά από προτάσεις που προέρχονται από τη λατινική αγορά εξετάζονται από τον Ηρακλή που μετά την απόκτηση του Νούνο Πιλότο ελπίζουν ότι θα... διορθώσουν ό,τι στραβό συνέβη με τον Όπερ και θα συνεχίσουν απερίσπαστοι τις μεταγραφικές τους αναζητήσεις.

Οι "κυανόλευκοι", σε μια από τις τελευταίες προσπάθειες να επαναφέρουν τον Εσθονό ποδοσφαιριστή στην πορεία τους και να τον πείσουν να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να υπογράψει με τους όρους που συμφώνησαν σε πρώτη φάση με τον εκπρόσωπό τους, του έχουν στείλει τελεσίγραφο μαζί με τα εισιτήρια για την άφιξή του μέχρι αύριο.

Σχετικά με την στροφή στην λατινική αγορά, οι προτάσεις των μάνατζερ εξετάζονται ενδελεχώς προκειμένου να βρεθεί ποδοσφαιριστής για το κέντρο της άμυνας, όπου διαπιστώνεται ότι θα πρέπει να προκύψει ενίσχυση.

Από την άλλη, ο Αντώνης Ρέμος αφήνει να εννοηθεί ότι πριν ξεκινήσει η προετοιμασία και εν μέσω των μεταγραφών, θα είναι σε θέση να απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για όσα συνέβησαν τελευταία σε διοικητικό επίπεδο με το ενδιαφέρον για την αγορά του Ηρακλή από διάφορους επιχειρηματίες. Υπάρχουν κι άλλα ζητήματα που θεωρούνται σημαντικά και θα απασχολήσουν σε μια συνάντηση με τους εκπροσώπους του Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: