Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Προτεραιότητα ο κεντρικός αμυντικός



Ο Ρονάλντο Γκιάρο του Αρη Η απόκτηση κεντρικού αμυντικού αποτελεί μια από τις προτεραιότητες για τους "κίτρινους". Για τον Ρονάλντο Γκιάρο, παρά τα όσα ειπώθηκαν σχετικά με την επιστροφή του κανείς δεν μπορεί να είναι ακόμη βέβαιος ότι θα βοηθήσει. Από την άλλη, απώλεια καταγράφεται με την αποχώρηση του Αλεχάντρο Λέμπο και απομένει ο Κουλουχέρης με τον Ρομπέρζ και βέβαια ο Γιάχιτς που είναι παίκτης-πολυεργαλείο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η απόκτηση του Τσάβι Τόρες που τον προόριζαν για μια θέση στην άμυνα δεν φαίνεται να ευδοκιμεί και αυτό δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερες ανάγκες για να βρεθεί λύση στο κέντρο της άμυνας.

Θα πρέπει να θεωρούμε ότι ο Ρομπέρζ θα έχει πολλές περισσότερες ευκαιρίες την επόμενη σεζόν αφού και πέρσι, επί των ημερών του Μαζίνιο, έδειξε ότι διαθέτει τα προσόντα για να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Η περίπτωση του Τσάβι Τόρες φαίνεται να απομακρύνεται, μιας και στο παιχνίδι της απόκτησης του μπήκαν αρκετοί σύλλογοι της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Μπαρτσελόνα δεν προτίθεται να του ανανεώσει το συμβόλαιο και να τον κάνει επαγγελματία και ο ίδιος επιθυμεί να αγωνιστεί σε ομάδα της Πριμέρα. Ενδιαφέρον έχουν εκφράσει Βαλένθια, Λα Κορούνια και Μάλαγα.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για Αργεντινό κεντρικό αμυντικό, με κοινοτικό διαβατήριο.Το όνομα του βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα και έχει γίνει επαφή για διαπραγμάτευση.

Πάντα στο μεταγραφικό προσκήνιο για τους "κίτρινους" και σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Γαλλία, τρεις ομάδες από την Λιγκ 1 έχουν βάλει στόχο τον Βαλεντίν Ρομπέρζ. Οι εμφανίσεις με την φανέλα του Αρη στα 20 παιχνίδια που αγωνίστηκε πέρσι έχουν ικανοποιήσει τους σκάουτ και οι εισηγήσεις ήταν θετικές για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, ο παίκτης που αποκτήθηκε από την δεύτερη ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν, δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2011 με τον Αρη και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον τριών ομάδων, που δεν αποκλείεται να καταθέσουν πρόταση στον Aρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: