Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Βασιλιάς στην Ελλάδα!

julio.jpg Tο ταξίδι του Κρουζ στην Ελλάδα έφερε στην επιφάνεια και νέα στοιχεία! Το τηλεφώνημα σε Καραγκούνη, Ρεκόμπα, το ψηστήρι του Τεν Κάτε και τι δήλωσε ο Αργεντινός χθες βράδυ.


Τι και αν βρίσκεται στην δύση της καριέρας του; Τι και αν έχει πατήσει τα 34 και πάει για τα 35; Ο Χούλιο Κρουζ αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους φορ στην Ευρώπη και ο Παναθηναϊκός του έχει προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο για να τον ντύσει στα πράσινα.

Ο Κώστας Αντωνίου όπως και ο κόσμος του «τριφυλλιού» περιμένουν την απάντηση του Αργεντίνου παικταρά, ο οποίος βρίσκεται στην Κρήτη, όπου θα απολαμβάνει τις διακοπές του μέχρι και το Σάββατο. Μέρα, κατά την οποία θα επιστρέψει στο Μιλάνο

«Αυτή την στιγμή βρίσκομαι στην Κρήτη και κάνω διακοπές. Το Σάββατο θα επιστρέψω στο Μιλάνο και μέχρι την Κυριακή θα έχει τελειώσει το θέμα σχετικά με την ομάδα που θα συνεχίσω.» δήλωσε αρχικά και συνέχισε: «Ξέρω για τον Παναθηναϊκό. Είναι μια ενδιαφέρουσα προοπτική, ένας μεγάλος σύλλογος στην Ελλάδα και μια ομάδα που αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Επίσης είναι η ομάδα, στην οποία αγωνίζεται ο Γιώργος Καραγκούνης που είμασταν συμπαίκτες στο Μιλάνο».

Ο πρώην στράικερ της Ίντερ φιλοξενήθηκε και στην εφημερίδα «Goal» όπου αποκάλυψε την συνομιλία που είχε με τον Γιώργο Καραγκούνη, τον οποίο γνωρίζει από την ιταλική ομάδα «Έλα στην Πανάθα θα έχεις τον σεβασμό όλων. Όλοι σε έχουν πολύ ψηλά στην εκτίμηση τους και ο κόσμος θα σε έχει σαν βασιλιά», ήταν το λόγια του Κάρα προς τον Αργεντινό ώστε να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.
Ο 34χρονος φορ έστειλε και ένα μήνυμα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού «Θέλω να ευχαριστήσω και τη διοίκηση και τον προπονητή του αλλά και τους οπαδούς του που πιστεύουν τόσο πολύ σε μένα. Σύντομα θα τους δώσω την απάντηση μου».

Η αντεπίθεση του Ίβανσιτς
Ο Αντρέας Ίβανσιτς δεν υπολογίζεται από τον Χενκ τεν Κάτε αλλά ο μάνατζερ του Γκέοργκ Στανγκάσινγκερ είναι αισιόδοξος για τη νέα σεζόν. Ο εκπρόσωπος του Αυστριακού μέσου τόνισε πως ο πελάτης του θα κάνει την αντεπίθεση του στον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν «Ο Άντι έχει την εκτίμηση του Χενκ τεν Κάτε στον Παναθηναϊκό. Αυτό το καλοκαίρι θα κάνει μια νέα αρχή, θα κάνει την αντεπίθεση του», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Heute».

Δεν υπάρχουν σχόλια: