Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Παίρνει και Ρονάλντο

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μπει πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι και μετά την απόκτηση του βραζιλιάνου άσου της Μίλαν, Κακά, φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά και στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του πορτογάλου μεσοεπιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο!





Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής "Marca", οι μαδριλένοι θα πρέπει να δαπανήσουν το αστρονομικό ποσό των 94 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να πείσουν την Μάντσεστερ να τον παραχωρήσει. Εάν συμβεί αυτό, ο Ρονάλντο θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του πλανήτη.

Στο δημοσίευμα αναφέρονται και λεπτομέρειες του συμβολαίου που θα προτείνει η Ρεάλ στον πορτογάλο. Πιο συγκεκριμένα, ο Ρονάλντο θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας έξι ετών, με ετήσιο μισθό 9.5 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, ο ατζέντης του παίκτη θα λάβει το 10% του ποσού (9.6 εκατομμύρια ευρώ), για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ωστόσο στην Αγγλία, η "The Mirror" υποστηρίζει ότι αυτή την στιγμή, η Ρεάλ θα κάνει απλά μία επίσημη πρόταση για τον Ρονάλντο, ενώ διαψεύδει τις φήμες που θέλουν τους "γκαλάκτικος" να έχουν στείλει γιατρό στο Λος Αντζελες, όπου βρίσκεται η αποστολή της Πορτογαλίας, προκειμένου να πραγματοποιηθούν ιατρικές εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: