Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΔΕΞΙ ΧΑΦ-ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ.


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης


Ο Ηρακλής μετά τον Πιλότο και τον Ντίκα βρίσκεται μια ανάσα από δεξιό διεθνή χαφ.Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του Γηραιού περιμένουν τον παίκτη να πάρει την ελευθέρας του και να μετακομίσει στο Καυτατζόγλειο.Οσο αναφορά το θέμα Οπερ
ο μάνατζερ του Αντρες Οπερ τις προηγούμενες ημέρες ήταν καθησυχαστικός και διέψευδε δημοσιεύματα του ολλανδικού Τύπου που έκαναν λόγο για μη ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ηρακλή.Ο Εσθονός ποδοσφαιριστής, που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στη Ρόντα, διεμήνυσε στην "κυανόλευκη" ΠΑΕ ότι για να υπογράψει το νέο συμβόλαιο συνεργασίας του επιθυμεί η ελληνική ομάδα να του καταβάλει ως προκαταβολή το 50% της συνολικής οφειλής του.Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ηρακλής έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση λατινοαμερικάνου ποδοσφαιριστή, ενώ οι ίδιες “πηγές” αναφέρουν πως κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, η θέση του συγκεκριμένου παίκτη δεν έχει να κάνει με τη μεσοεπιθετική ή επιθετική γραμμή, αλλά με την άμυνα και συγκεκριμένα τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα Αργεντινού επιθετικού που “βγήκε” ως επιλογή για τον Ηρακλή, είναι αυτό του Χαβιέ Μαλαγκένιο, λύση η οποία αποδείχθηκε προσιτή οικονομικά, αλλά και αξιόπιστη αγωνιστικά(θυμάστε το ενδιαφέρον για Ολάρα(εθνικη Χιλης).Εχθές πολά δημισιεύματα έκαναν λόγο για μεταγραφή ''βόμβα''.Το όνομα του Ντιέγκο Τριστάν ακούστηκε αλλά αυτην τηστιγμή ο Ηρακλής πρέπει να ενισχυθεί ουσιαστικά και όχι με λόγια και με φήμες!Φυσικά, η είδηση είναι πώς στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του, πιθανότατα την Τρίτη ή την Τετάρτη. Ο Αντώνης Ρέμος έχει δηλώσει εδώ και αρκετό καιρό, ότι θα παραχωρούσε μια συνέντευξη Τύπου, όπου θα σταθεί σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τους “κυανόλευκους. Ξέρει πολύ καλά και ο ίδιος, ότι θα πρέπει να γίνουν πράξη τα όσα έχει δηλώσει πρόσφατα περί πεντάδας ή κατάκτησης Κυπέλλου.Αλλά θέλει πολύ προσπάθεια για να καταφέρεις να μπεις μέσα σε ένα χρόνο στην Ευρώπη.Θέλει μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού.

Ντίκα

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Νικουλάε Ντίκα στον ραδιοφωνικό σταθμό (Αθλητικό Μετρόπολις) είπε:«Αυτή η σεζόν είναι εξαιρετικά σημαντική για μένα και όπως μου έχουν μεταφέρει είναι εξίσου σημαντική και για την ομάδα», δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια έθεσε τους στόχους για την επόμενη σεζόν: «Μακάρι να μπορέσουμε να τερματίσουμε σε μια θέση που θα μας οδηγήσει στο Europa League. Είναι δύσκολο, αλλά θα το παλέψουμε. Ξέρω ότι ο Ηρακλής είναι μια από τις καλύτερες και πιο ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα. Ολα αυτά με κάνουν να ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα της ομάδας.Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξανασυναντηθούμε. Πριν από τρία χρόνια ήμασταν μαζί στη Στεάουα και είναι ένας προπονητής που μπορεί να βοηθήσει κάθε ποδοσφαιριστή».

Χάρτλεϊ

Το «μπαμ» στις μεταγραφές επιδιώξει να κάνει ο Ηρακλής. Σύμφωνα με σημερινό άρθρο της Σκοτσέζικης εφημερίδας «The Sun», οι κυανόλευκοι χτύπησαν την πόρτα του 32χρονου αρχηγού της Σέλτικ, Πολ Χάρτλεϊ, ο οποίος όμως δεν είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Το συμβόλαιο του ηγέτη των «καθολικών» ολοκληρώθηκε και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αγωνιστεί μακριά από την πατρίδα του. Κάτι που επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν οι κυανόλευκοι, καταθέτοντάς του μία άκρως δελεαστική και εντυπωσιακή για τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ, πρόταση. Ο ποδοσφαιριστής όμως δεν δείχνει διάθεση να αφήσει το σκωτσέζικο πρωτάθλημα για το ελληνικό και ψάχνει για κάτι καλύτερο. Ένας πολύ δυναμικός παίκτης, με περίσσιο πάθος, ο οποίος αγωνίζεται τόσο στον άξονα της μεσαίας γραμμής, όσο και στην αριστερή πτέρυγα. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, για τον Χάρτλεϊ εξεδήλωσε ενδιαφέρον και ο Άρης.Ο ίδιος προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στο Σκωτσέζικο Πρωτάθλημα.

Γκαρσία

Η αλήθεια είναι οτι ο Ηρακλής έδινε 110.000 ευρώ και οι Αργεντίνιοι της Ουνιόν ήθελαν το ποσο των 275.000 ευρώ!Μεγάλη η διαφορά.Επειδή η Ουνιόν έχει οικονόμικα προβλήματα ππρέπει ο Ηρακλήςνα τα λύσει!

Ψίθυροι-Ψίθυροι

*Κάτι έγινε στην Ολλανδία με μάνατζερ?Δεν γίνεται να αλλάξει ο παίκτης από μια στιγμή στην άλλη συμπεριφορά(Οπερ)εκτος και αν το μετάνιωσε λόγο της οικονομικής πρότασης που του έκανε η Ρόντα!

*Για τη νέα προσπάθεια ακόμη ενός “κυανόλευκου πυρήνα” η στήλη σας έχει ενημερώσει σχετικά. Οι “Blue Boys” στεγάστηκαν ήδη στης Βασιλίσσης Όλγας.Ο διαδικτυακός τους τόπος (www.blueboysclub.com) έχει “ανέβει” με ένα αρχικό φωτογραφικό υλικό, που έχει να κάνει με τα t-shirts του συνδέσμου.Παράλληλα, υπάρχει μια πρώτη ανακοίνωση που έχει να κάνει με τις εγγραφές μελών και αναφέρει: “Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά, για τους ενδιαφερόμενους ας περάσουνε από τα γραφεία μας Β. ΟΛΓΑΣ 197A’ 1oς όροφος. ώρες λειτουργίας 7μμ μέχρι 10:30 μ.μ.”.

* Συνάμα, όμως, υπάρχει ένα ιδιαίτερο μήνυμα, που άρεσε και λέει χαρακτηριστικά: “Μες’ τη δική σου φυλακή, αρχίζει να μ’ αρέσει, βλέπω τις σφαίρες να ‘ρχονται, μα δεν αλλάζω θέση,Ενισχύεται κι άλο το οπαδικό κίνημα του Ηρακλή με νέο σύνδεσμο στα ανατολικά της Θέσ/νικης.

*Ο Νεκάτι το είπε και ο ίδιος:Ισως έκανα την χειρότερη χρονιά της καριέρας μου.

*Ο Ρέμος την ερχόμενη εβδομάδα θα κάνει την συνέντευξη τύπου η οποία θα είναι άκρος αποκαλυπτική και ίσως να ανακοινωθούνε και άλλοι ποδοσφαιριστές!Με βολιδοσκόπιση ερωτήσεων γιαόλλα τα θέματα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.Ισως παρουσιάση και νέο μέλος στο Δ.Σ της ΠΑΕ Ηρακλής.

*Ενδιαφέρον για δυο παίκτες απο Λατινική Αμερική(σεντερ μπακ-επιθετικό)σύντομα θα έχουμε εξελίξεις όπως και με τον κοινοτικό διεθνήδεξιο χαφ!

*Εντονη φημολογία αναπτύχθηκε εχθές από μεριά του ΟΣΦΠ για ενδιαφέρον προς τον παίκτη του Ηρακλή Ιωαννίδη(δεν υπάρχει καμία πρόταση).Ο Ιωαννίδης με τις εμφανίσεις του με την Εθνική νέων έχει κεντρίσει το ένδιαφέρον οχι μόνο στον Ελληνικό χώρω αλλά και στο εξωτερικό!

*Ο Φερέρ είπε οτι έχω καλή πρόταση για Μάρκες 1εκ ευρώ,οταν τον ρώτησε η ΠΑΕ ποιά ομάδα είναι.Ακόμα να απαντήσει!Μήπως κύριε Φερέρ δεν υπάρχει ομάδα?Πάντως ο παίκτη δε μένει ελεύθερος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: