Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Δεν είναι για το πορτοφόλι του


Ο Λουτσιάνο Λεγκισαμόν είναι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ Μεγάλη απόσταση διαπιστώθηκε με τους Αργεντίνους ποδοσφαιριστές. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένος να ξοδέψει κοντά στα δύο εκατομμύρια για να αποκτήσει τον Λεγκισαμόν από την Αρσεναλ Σαραντί. Το ίδιο ακριβές ήταν ορισμένες ακόμη λύσεις από την Αργεντινή και όλα συνηγορούν σε αλλαγή πλεύσης για τους υπεύθυνους του "δικεφάλου" του Βορρά.

Η Αρσεναλ δεν θα ήταν ικανοποιημένη με λιγότερα από 1,25 εκατ. ευρώ και ο ποδοσφαιριστής αξιώνει συμβόλαιο που θα ξεπερνούσε τις 700 χιλιάδες. Το σύνολο των σχεδόν δύο εκατομμυρίων ευρώ ήταν απαγορευτικό για τον ΠΑΟΚ που έκανε πίσω και έκλεισε προς το παρών την πόρτα της αγοράς στην Αργεντινή.

Κατά τα άλλα, υπάρχει πάντα στο προσκήνιο η μεταγραφή του Βίκτορ Βιτόλο για τον οποίο αναμένεται να αποδεσμευθεί από τη Σαταντέρ και να υπογράψει το συμβόλαιο των τριών ετών με τον ΠΑΟΚ που θα του αποφέρει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.

Στο μεταξύ, ο Μπρούνο Τσιρίλο φτάνει την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη και ολοκληρώνεται η μεταγραφή του. Η άφιξη του θα γίνει το απόγευμα στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", στη συνέχεια θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το καινούργιο του διετές συμβόλαιο κλείνοντας έτσι τις θέσεις των κεντρικών αμυντικών.

Μετά την ολοκλήρωση και της μεταγραφής του Τσιρίλο θα απομένουν ακόμα δύο ή το πολύ τρεις μεταγραφές. Μία από τις επιλογές είναι ο Σίτο Ριέρα. Τέλος ο σχεδιασμός της ομάδας θα συμπληρωθεί με έναν αριστερό μπακ, ο οποίος αναζητείται και δεν θα είναι παίκτης ακριβός στα ανταλλάγματα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: