Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Συνάντηση Καστίγιο – Πατέρα

castillo-nikopolidis.jpgΤις τελευταίες ημέρες όλο και ακούγεται πιο έντονα το όνομα του Νέρι Καστίγιο για τον Παναθηναϊκό. Ο πρόεδρος των πρασίνων ήταν χθες με τον Μεξικανό επιθετικό στον Αστέρα της Βουλιαγμένης κάτι που προκάλεσε νέα σενάρια περί επιστροφής του στην Ελλάδα αλλά αυτή την φορά για την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Σύμφωνα με τους Σουηδούς έκλεισε ο Μπιέρσμιρ στον Παναθηναϊκό.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «ΦΩΣ» και ο Κώστας Νικολακόπουλος, ο πρώην «ερυθρόλευκος» άσος ήταν χθες στην Βουλιαγμένη με τον Νικόλα Πατέρα. Αυτό μπορεί να λέει πολλά μπορεί και τίποτα. Πάντως, οι πράσινοι έχουν αναφέρει ότι το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» θα γίνει την Τρίτη. Ετσι δεν αποκλείεται να είναι του Καστίγιο. Αλλωστε, ο πρόεδρος των πρασίνων αρέσκεται σε τέτοιου είδους μεταγραφές, όπως φάνηκε και με την απόκτηση του Σεμπαστιάν Λέτο.
Ο Μεξικανός θέλει να επιστρέψει στην χώρα μας και ο Παναθηναϊκός φέρεται ήδη να έχει κάνει κίνηση για την απόκτηση του αλλά με την μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς. Το μόνο που απομένει να δούμε σε αυτή την περίπτωση είναι αν υπάρχει.. φωτιά καθώς... καπνός υπάρχει σίγουρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: