Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Α.Ε.Κ-Απόσταση με Λεονάρντο

leonarntooooooooo.jpgΟι απαιτήσεις του Γιάννη Κομπότη για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό κρατάει τους ιθύνοντες της ΑΕΚ μακριά και δεν θα υπάρξει άμεσα κάποια νέα κρούση. Για την θέση του δεξιού μπακ ο Έλντερ φαίνεται να είναι το ψηλά στην λίστα ενώ εξετάζεται και η περίπτωση του Γιούρκα Σεϊταρίδη. Αποθέωση του Μάκου στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης.



Δεν βρίσκουν την χρυσή τομή με τον Λεβαδειακό για τον Λεονάρντο οι άνθρωποι της ΑΕΚ καθώς οι απαιτήσεις του προέδρου του Γιάννη Κομπότη φαντάζουν υπερβολικές στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Οι ιθύνοντες της «Ένωσης« σχεδιάζουν να κάνουν μια προσωρινή παύση σε ότι αφορά τον Βραζιλιάνο ώστε να πέσουν οι απαιτήσεις του μεγαλομετόχου της ομάδας της Βοιωτίας που ανέρχονται περίπου στο 1,2 εκατ. ευρώ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μπορεί να επιθυμεί διακαώς τον παίκτη ωστόσο από την διοίκηση του γνωστοποίησαν ότι δύσκολα θα μπορέσει να ενταχθεί ο παίκτης στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ πριν από τα μέσα Ιουλίου.

Οι λύσεις για την δεξιά πτέρυγα

Συνεχίζεται η αναζήτηση ενός δεξιού μπακ στην ΑΕΚ με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τους συνεργάτες του να οργώνουν την ξένη αγορά. Ο 21χρονος Βραζιλιάνος μπακ της Νανσί Έλντερ φαντάζει ως μια καλή λύση και παραχωρείται με την μορφή δανεισμού από τον Γαλλικό σύλλογο. Από κει και πέρα οι «κιτρινόμαυροι» φέρεται να εξετάζουν και την περίπτωση του Γιούρκα Σεϊταρίδη σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ώρα των Σπορ ωστόσο θα πρέπει να πέσει το κασέ του παίκτη ώστε να κάνουν επίσημη κίνηση οι άνθρωποι του «δικέφαλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: