Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Μεγάλα φορ στο... Μάντσεστερ!


Ο Βίγια πανηγυρίζει... Όπως συμβαίνει στην Ελλάδα και τις περισσότερες χώρες έτσι και στην Αγγλία τα μεταγραφικά σενάρια έχουν φουντώσει. Η βρετανική "Daily Mirror" αναφέρει την Παρασκευή ότι ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον θέλει τον Νταβίντ Βίγια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας τον στην κορυφή της λίστας του, θεωρώντας ότι ο επιθετικός της Βαλένθια μπορεί να αντικαταστήσει τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Κάρλος Τέβες, οι οποίοι αναχώρησαν για άλλες πολιτείες.

Όλα αυτά παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του Ισπανού σέντερ φορ, σύμφωνα με τις οποίες, θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στην Ισπανία.

"Την επόμενη σεζόν θα παίζω στην Ισπανία επειδή είναι το καλύτερο πρωτάθλημα για μένα. Δεν θα πάω στο εξωτερικό", φωτογραφίζοντας έτσι μία εκ των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ετο για Μάντσεστερ Σίτι
Όπως αναφέρουν πολλά αγγλικά sites, το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της τον Νταβίντ Βίγια, μόνο θετικό είναι για την Μάντσεστερ Σίτι! Και αυτό γιατί ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για να αποκτήσουν οι Πολίτες τον Σάμουελ Ετο! Γράφεται επίσης ότι στο στόχαστρο της Σιτυ βρίσκεται επίσης και ο Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς της Ιντερ!

Στην Στόουκ ο Ομπαφέμι Μάρτινς
Σε άλλα δημοσιεύματα στην Βρετανία, (Daily Star), αναφέρεται ότι η Στόουκ είναι διατεθειμένη να πληρώσει πέντε εκατομμύρια δολάρια στη Νιουκάστλ για να κάνει δικό της τον Ομπαφέμι Μάρτινς. Πάντως ο παίκτης σε δηλώσεις του έχει τονίσει ότι θα ήθελε να παραμείνει κάτοικος "St James� Park".

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι η Στόουκ θα έχει αρκετούς ανταγωνιστές στη μάχη για την υπογραφή του Μάρτινς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: