Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Οριστικά στη Ντιναμό ο «Παπ»!

mamic_papadopulos_2.jpgΠαίκτης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι και επίσημα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος,
Ο Έλληνας διεθνής κυνηγός υπέγραψε το νέο τριετές του συμβόλαιο με τον κροατικό σύλλογο και θα παρουσιαστεί απ' την ομάδα του την Δευτέρα, οπότε και θ' αφιχθεί στην γειτονική χώρα. Ο Μάριο Γκαλίνοβιτς με την τοποθέτησή του φρόντισε να επιβεβαιώσει τις εξαιρετικές πληροφορίες που είχαν οι Κροάτες για τον Έλληνα φορ. Βέβαια, ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού τόνισε πως στα μειονεκτήματά του είναι την σεζόν που πέρασε δεν είχε χρόνο συμμετοχής με το «τριφύλλι».



Τι ανακοίνωσε σήμερα η Ντιναμό

Στην δημοσιότητα έδωσε σήμερα η Ντιναμό Ζάγκρεμπ την μεταγραφή-ρεκόρ του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Σήμερα 26 Ιουνίου 2009 ο Έλληνας διεθνής παίκτης, Δημήτρης Παπαδόπουλος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τη Ντιναμό. Το συμβόλαιο θα είναι διάρκειας τριών ετών. Μετά το πέρας των διαπραγματεύσεων και των υπογραφών θα γίνει η παρουσίαση του παίκτη. Αυτή θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Ιουνίου του 2009.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος γεννήθηκε στις 20 Οκτωβρίου του 1981 στο Καζακστάν και είναι 27 ετών. Απ' το 2003 έως το 2008 αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό και φέτος έπαιξε στην ιταλική Λέτσε. Με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας έλαβε μέρος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2004 στην Πορτογαλία, το οποίο κατακτήθηκε απ' την χώρα του».

Ικανοποιημένος από την μεταγραφή του στη Ντιναμό είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στην Κροατία μαζί με την γυναίκα του, Αμαλία και τον Μάριο Μπόνιτς. «Είναι μία μεγάλη μεταγραφή για τη Ντιναμό, η ομάδα είναι στο στυλ του Παπαδόπουλου και σύντομα οι δυο τους θα ταιριάξουν», τόνισε ο τελευταίος. Μαζί με τα μπόνους, ο Παπαδόπουλος θα καρπωθεί περίπου 1 εκ. ευρώ το χρόνο, αν και δεν υπάρχει αποζημίωση, σε περίπτωση αποχώρησής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: