Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

ΠΑΟ: Ο Τεν Κάτε άφησε εκτός τον Γκούμα


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Δεν άρχισε καλά η νέα χρονιά για τον Γιάννη Γκούμα, αν και το γνώριζε πως κάπως έτσι θα ήταν τα πράγματα. Ο έμπειρος αμυντικός εμφανίστηκε στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας την Πέμπτη (25/5), άλλά ο Τεν Κάτε του ζήτησε να αποχωρήσει από την Παιανία. Σε εργομετρικά τεστ υποβλήθηκαν οι 21 συνολικά παίκτες που έδωσαν το «παρών».


Του είπε να αποχωρήσει

Του το ‘χε ξεκαθαρίσει ο Κώστας Αντωνίου. Να τερματίσει την καριέρα του, να πάρει 200.000 ευρώ και να αναλάβει πόστο στις ακαδημίες της ομάδας ή μείνει ελεύθερος από το Τριφύλλι, να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του και να του καταβληθούν 200.000 ευρώ. Ο Γιάννης Γκούμας δυσαρεστήθηκε με όσα άκουσε αλλά το θέμα έμεινε εκεί. Ο έμπειρος αμυντικός έδωσε το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, όμως ο Ολλανδός προπονητής, Χενκ Τεν Κάτε, του ζήτησε να αποχωρήσει μια και δεν είναι στα πλάνα του για τη νέα χρονιά. Κάτι που ισχύει και για τους Σίλβα Κλέιτον και Ιβανσιτς.


Με Καντέ στην πρώτη
Οι 21 παίκτες που έδωσαν το «παρών» την Πέμπτη (25/5) στην Παιανία υποβλήθηκαν σε αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις, καθώς και σε εργομετρικά τεστ. Απόντες ήταν οι διεθνείς Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μπράις Μουν και Μάτε Σιμάο, όπως και ο Ιβανσιτς. Μοναδικό νέο πρόσωπο ήταν αυτό του νεοαποκτηθέντα, Σεντρίκ Καντέ. Οι προπονήσεις της ομάδας αρχίζουν την Παρασκευή (26/6) και ολοκληρώνονται στις 3 Ιουλίου. Στη συνέχεια οι παίκτες του Τριφυλλιού θα αναχωρήσουν για την Ελβετία.

Πολύ δυσαρεστημένος και απογοητευμένος μετά τη συνάντησή του με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού έφυγε από τα γραφεία της ΠΑΕ ο Γιάννης Γκούμας. Ο έμπειρος αμυντικός δεν τα βρήκε με τον Κώστα Αντωνίου, αλλά ο ίδιος δηλώνει αποφασισμένος να τηρήσει τον ένα χρόνο συμβολαίου που του απομένει.


Ο αρχηγός των Πρασίνων πέρασε το πρωί της Παρασκευής (26/6) από την Αλεξάνδρας και Κηφισίας, αλλά η συνάντησή του αποδείχτηκε άκαρπη. Χωρίς διάθεση για δηλώσεις, δείγμα της ψυχολογικής του κατάστασης, ο Λαρισαίος αμυντικός αποχώρησε με νεύρα. Να θυμίσουμε πως αν και εμφανίστηκε στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας την Πέμπτη (25/5), ο Τεν Κάτε του ζήτησε να αποχωρήσει από την Παιανία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: