Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Νασούτι και επίσημα στον Αρη



Ο Κριστιάν Χαβιέρ Νασούτι... Η ΠΑΕ Αρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Κριστιάν Νασούτι για ένα χρόνο με την μορφή δανεισμού από την Ρίβερ Πλέιτ με οψιόν αγοράς. Η συμφωνία με την ομάδα της Αργεντινής ολοκληρώθηκε τα ξημερωματα της Παρασκευής με την ανταλλαγή των σχετικών εγγράφων.

Ο Νασούτι έχει γεννηθεί στις 6 Σεπτεμβρίου του 1982 στο San Martin της Αργεντινής, έχει ύψος 1.87 και βάρος 86 κιλά, ενώ είναι και κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου. Την σεζόν 2003-04 είχε 14 συμμετοχές με την φανέλα της River Plate.

Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε και πάλι σε 14 παιχνίδια με την River, αλλά στα μέσα της χρονιάς πήγε ως δανεικός στην Morelia του Μέξικο όπου σε 12 αγώνες πέτυχε και ένα γκολ. Έμεινε στο Μέξικο και την επόμενη σεζόν όπου σε 32 αγώνες σκόραρε 2 φορές.

Τις σεζόν 2006-07 και 2007-08 επέστρεψε στην River Plate και αγωνίστηκε σε 25 αγώνες σκοράροντας 2 φορές. Φέτος με την φανέλα της Banfield σε 29 αγώνες έχει πετύχει ένα γκολ.

Πλήρες όνομα : Cristian Javier Nasuti
Ημ. Γέννησης: 6-10-1982
Χώρα: Αργεντινή (ιταλικό διαβατήριο)
Ύψος: 1.87
Βάρος: 86 κιλά

Νασούτι: "Ήθελα πολύ να παίξω στην Ευρώπη"

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που το θέμα μου ολοκληρώθηκε με θετικό τρόπο. Ήθελα πάρα πολύ να παίξω στην Ευρώπη κι αυτή η ευκαιρία μου δίνεται μέσω του Αρη. Έχω πληροφορηθεί αρκετά για τη νέα μου ομάδα και ειδικά τον τρόπο που ο κόσμος της συμπαραστέκεται. Δεν χρειάστηκε άλλωστε και μεγάλη προσπάθεια για να ενημερωθώ μετά τι υποδοχές του Γκρατσιάν και του Αμπρέου. Ανυπομονώ να ενσωματωθώ με την ομάδα του Αρη, ώστε να βοηθήσω να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».



Δεν υπάρχουν σχόλια: