Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

ΠΑΟΚ: «21.000 διαρκείας μέχρι την επόμενη Παρασκευή!»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, μίλησε στον Libero 107,4 και στην εκπομπή «ΓΕΓΟΝΟΤΑ» για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του «δικέφαλου». «Είναι πρωτοφανές γιατί δεν έχουμε δει άλλη χρονιά ή σε άλλη ομάδα να διατίθενται περισσότερα από 1000 διαρκείας την ημέρα. Μας εξέπληξε θετικά και συνεχίζουμε. Μπορούμε να διαθέσουμε μέχρι 21.000 διαρκείας και με αυτό το ρυθμό, ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί μέχρι την επόμενη Παρασκευή».


Αρχικά, ο Μάκης Γκαγκάτσης ενημέρωσε για τον αριθμό των εισιτηρίων διαρκείας που είχαν διατεθεί μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης και στη συνέχεια, προχώρησε σε μερικές διευκρινήσεις: «Από τις 7 το πρωί, άρχισαν να σχηματίζονται ουρές έξω από τα γραφεία. Ο κόσμος έρχεται συνεχώς. Του συνιστούμε υπομονή. Όλοι θα εξυπηρετηθούν. Από το πρωί έχουν διατεθεί περίπου 1000 διαρκείας και υπολογίζουμε να έχουν ξεπεράσει τα 1.500 μέχρι το τέλος της ημέρας. Το προσωπικό μας φρόντισε να έρθει νωρίτερα. Είναι γύρω στους 12 υπαλλήλους και υπάρχουν 7 ταμεία που μπορούν να εξυπηρετήσουν τους φιλάθλους μας. Υπάρχουν μερικές φωνές διαμαρτυρίας και παράπονα, όμως σιγά-σιγά η ουρά μειώνεται».

Κληθείς να σχολιάσει το ρυθμό με τον οποίο διατίθενται καθημερινά τα «μαγικά» καρτελάκια, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε: «Είναι πρωτοφανές γιατί δεν έχουμε δει άλλη χρονιά ή σε άλλη ομάδα να διατίθενται περισσότερα από 1000 διαρκείας την ημέρα. Μας εξέπληξε θετικά και συνεχίζουμε. Θα πρότεινα σε αυτούς που μπορούν, να αγοράσουν μέσω Ίντερνετ το διαρκείας τους. Αυτοί οι οποίοι έχουν προχωρήσει ήδη στην αγορά τους μέσω διαδικτύου, δεν χρειάζεται να έρθουν σήμερα να το παραλάβουν. Έχει κρατηθεί το καρτελάκι τους και θα έχουν τη δυνατότητα να το πάρουν τις προσεχείς ημέρες».

Τέλος, ερωτηθείς αν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφασίσει να παρατείνει την καταληκτική ημερομηνία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, ο Μάκης Γκαγκάτσης απάντησε: «Αν στις 30 Ιουλίου παίξουμε εκτός έδρας, θα μπορέσουμε να δώσουμε παράταση μίας εβδομάδας. Ειδάλλως, δεν θα το κάνουμε. Μπορούμε να διαθέσουμε μέχρι 21.000 διαρκείας και με αυτό το ρυθμό, ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί μέχρι την επόμενη Παρασκευή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: