Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Ανακοίνωσε Μπαλβορίν ο Λεβαδειακός


Ο Γκουστάβο Μπαλβορίν της Λανούς Παίκτης του Λεβαδειακού και με την... βούλα είναι πλέον ο Γκουστάβο Μπαλβορίν. Ο Αργεντίνος παίκτης πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και έτσι έβαλε την υπογρφή του στο συμβόλαιο διετούς διάρκειας που του πρότεινε η ΠΑΕ της Βοιωτίας.

Η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει: "Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Γκουστάβο Μπαλβορίν και αμέσως μετά ο Νοτιοαμερικανός επιθετικός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ όπου υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό".

Στο μεταξύ ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας με προπόνηση που έγινε στις βοηθητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στη Χαιρώνεια. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μασάντο, Λέχτινεν, Ζησόπουλος, Πιέχνιακ και Καψής. Την Τρίτη το πρωί η αποστολή του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ αναχωρεί για το Πήλιο, όπου στο προπονητικό κέντρο "Πηλέας" θα γίνει το δεύτερο και βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Στην αποστολή συμμετέχουν και οι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές Μαχαίρας, Νικολακάκης και Παπαδόπουλος, οι οποίοι πέρυσι αγωνίζονταν με την ομάδα Κ-21 του Λεβαδειακού. Τέλος, η ΠΑΕ ανακοίνωσε έναρξη της συνεργασίας της με τον γυμναστή Λουκά Λούλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: