Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Όλα για τον Χούντελααρ

huntelaar.jpgΜετά την φυγή των Κριστιάνο Ρονάλντο και Κάρλος Τέβες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν ρίξει το βάρος τους στην απόκτηση ενός επιθετικού με τον Κλας Γιαν Χούντελααρ να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Μάλιστα, η έλευση των Ρονάλντο, Κακά και Μπενζεμά στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι δεδομένο ότι θα ανοίξει το δρόμο για την αποχώρηση του Χούντελααρ από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» αφού ο Ολλανδός επιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μανουέλ Πελεγκρίνι εν όψει της νέας σεζόν.

«Ο Χούντελααρ είναι ένας παίκτης που γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό, το ενδιαφέρον μας για αυτόν δεν ήταν απλά φιλολογικό», τόνισε άνθρωπος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να καλούνται να καλύψουν περίπου 20 εκατ. ευρώ που είχε δαπανήσει πριν από έξι μήνες η Ρεάλ για να τον πάρει από τον Άγιαξ.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θέλει τον Χούντελααρ προκειμένου ο νεαρός άσος να πλαισιώσει τους Ρούνεϊ, Όουεν και Μπερμπάτοφ στην επίθεση της ομάδας του. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Ολλανδό θέλει και η Μίλαν, αλλά η προσπάθεια της ιταλικής ομάδας να τον αποκτήσει με την μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ Μαδρίτης έπεσε στο κενό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: