Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Βανγκέλι παραμένει στον Άρη

Αυτή η υπόθεση πέρασε από πολλά κύματα. Τελικώς, ο Κρίστι Βανγκέλι θα παραμείνει στον Αρη, αφού υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων. Στο μεταξύ, έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού αλλά και μίας ευρωπαϊκής ομάδας για τον βραζιλιάνο Ντάρσι Νέτο, ο οποίος όμως έχει συμβόλαιο με τους κίτρινους αλλά και ρήτρα 2.000.000 ευρώ.Ο έμπειρος δεξιός οπισθοφύλακας εντάσσεται στα πλάνα του Ιομάρ Μαζίνιο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ άπαντες βρίσκονται σε θέση αναμονής αναφορικά με την έκδοση του κοινοτικού διαβατηρίου του παίκτη. Επί του παρόντος, οι θεσσαλονικείς δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους και ούτε επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες περί ύπαρξης πρότασης από ομάδα του εξωτερικού. Είναι σαφές πάντως ότι για να μπουν σε διαδικασία ενασχόλησης με το συγκεκριμένο ζήτημα, θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά, αλλά και να θελήσει ο παίκτης να μεταγραφεί σε άλλον σύλλογο.

Στη διάρκεια της σημερινής (7/7) ημέρας εξάλλου, οι επιτελείς του Αρη ασχολήθηκαν με την υπόθεση του Κρίστι Βανγκέλι και παρά το αρνητικό κλίμα που επικρατούσε μέχρι πρότινος, οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους για ακόμη τρία χρόνια.

"Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον ΑΡΗ. Ήθελα να μείνω στην ομάδα γιατί ποτέ δεν έκρυψα ότι ήμουν και είμαι οπαδός του Αρη. Ήταν καθοριστική αυτή η εβδομάδα για την απόφασή μου γιατί πέρα από επαγγελματίας, που πάντα κι αυτό παίζει τον ρόλο του, κατάλαβα ότι και η διοίκηση με ήθελε πολύ, αλλά και τα μηνύματα από τον κόσμο συνετέλεσαν ώστε να παραμείνω. Όλα μέτρησαν για να μείνω στην ομάδα που αγαπώ.

Να σημειώσω ότι θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Αθανασιάδη και τους υπόλοιπους διοικούντες, αλλά και τον προπονητή κ.Μαζίνιο για την ανανέωση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό μου. Πλέον θα αφοσιωθώ κι εγώ στην προετοιμασία της ομάδας και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό.

Έχουμε αρκετές μέρες μπροστά μας ώστε να δουλέψουμε με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία τόσο στο Καρπενήσι, όσο και στην Ιταλία. Νομίζω ότι μετά την περσινή χρονιά χρωστάμε πολλά στον κόσμο μας και από την πλευρά μου μαζί με τους συμπαίκτες μου θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρές στους φιλάθλους μας", αναφέρει η δήλωση του παίκτη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Ο Βανγκέλι απόψε θα ενσωματωθεί εξάλλου στην αποστολή που βρίσκεται στο Καρπενήσι.

Από εκεί και πέρα, η ανανέωση της συνεργασίας με τον Νέτο, δεν σημαίνει ότι οι θεσσαλονικείς παύουν τις συζητήσεις με τον βραζιλιάνο Φλάβιο. Οι διαπραγματεύσεις με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή βρίσκονται σε εξέλιξη με τις πιθανότητες συμφωνίας να είναι παρά πολλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: