Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Στα βυσσινί της ΑΕΛ ο Μάλαρτζ

Επιμέλεια: Δ.Μ.


Ο Αρκάντιους Μάλαρτζ είναι ο τερματοφύλακας που θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό που άφησε φεύγοντας ο Στέφανος Κοτσόλης (Ομόνοια).

Η ΑΕΛ προχώρησε στην αγορά του 29χρονου Πολωνού από τον Παναθηναϊκό (δεν τον υπολόγιζε ο Τεν Κάτε), όπως συνέβη πριν από τέσσερα χρόνια με τον Κοτσόλη, κι αφού υπέγραψε μαζί του συμβόλαιο τριών ετών, ανακοίνωσε την απόκτησή του. Ο Μάλαρτζ θα ταξιδέψει άμεσα στη Γερμανία (αναχωρεί την Τετάρτη) για να ενσωματωθεί στην αποστολή της θεσσαλικής ομάδας και να ακολουθήσει την προετοιμασία που βρίσκεται εν εξελίξει στο Ομπερστάουφεν.

Μίνι βιογραφικό

Ο Μάλαρζ γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου 1980 στην πόλη Πούλτουσκ της Πολωνίας. Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του στην Πολόνια Βαρσοβίας το 1998, μεταγράφηκε στην Γκβάρντια, αλλά κατέγραψε τις πρώτες του επίσημες συμμετοχές (20) την τριετία 2001-04 με τη Σουίτ Νόβι. Ακολούθησε το πέρασμα από την Αμίκα Βρόνκι πριν έρθει στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2006 για λογαριασμό της Ξάνθης.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα της ακριτικής ομάδας έφεραν τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Μετά από 12 επίσημα παιχνίδια με τους «πράσινους» τη σεζόν 2007-08 παραχωρήθηκε με μορφή δανεισμού στον ΟΦΗ (27 αγώνες), που αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του πριν από άφιξή του στη Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: