Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

ΑΕΚ:«Ξένο σώμα» ο Εντίνιο

Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ούτε... ζωγραφιστό δεν θέλει να βλέπει πλέον ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τον Εντίνιο! Ο Πορτογάλος επιθετικός, ο οποίος ζήτησε και πήρε άδεια από τον? εαυτό του έως την Πέμπτη για να γιορτάσει σήμερα τα 27α γενέθλιά του (!), απουσιάζει αδικαιολόγητα από χθες από τις προπονήσεις.

Μάλιστα, ο Σερβοέλληνας τεχνικός -σύμφωνα με τα όσα διεμήνυσε στον Νίκο Θανόπουλο- καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να συμπεριλαμβάνει σε αυτά τον Εντίνιο. Επίσης, δεν περνάει καν από το μυαλό του να πάρει μαζί του τον Πορτογάλο στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ της Αυστρίας. Ο Μπάγεβιτς δεν θέλει ούτε μία στο? τρισεκατομμύριο να διακινδυνέψει την ηρεμία και το καλό κλίμα των αποδυτηρίων και να βάλει ξανά μπελάδες στο κεφάλι του, αφού ο? προκλητικός Εντίνιο δεν το ‘χει σε τίποτα να κάνει ανά πάσα στιγμή άνω-κάτω την ομάδα.

Είναι, λοιπόν, φως-φανάρι ότι ο Εντίνιο αποτελεί «ξένο σώμα» για την ΑΕΚ και θα ήταν ευχής έργον και για τις δύο πλευρές να λύσουν όσον το δυνατόν πιο γρήγορα τη συνεργασία τους. Πράγμα που, για να συμβεί, πρέπει να ικανοποιηθούν οι οικονομικές απαιτήσεις της Ενωσης, η οποία δεν συζητεί καν το ενδεχόμενο να τον αφήσει να φύγει με λιγότερα από 1,5 εκατ. ευρώ. Ο Πορτογάλος θεωρεί τις «κιτρινόμαυρες» απαιτήσεις υπερβολικές και θα ζητήσει την Πέμπτη από τον Ν. Θανόπουλο να ρίξει κατά πολύ το ποσό που ζητεί για την παραχώρησή του, επικαλούμενος το ότι δεν είναι δυνατόν να αξιώνει τόσα χρήματα για έναν ποδοσφαιριστή που είναι στο? περιθώριο.

Με το θέμα Εντίνιο, όμως, θα ασχοληθεί και ο Νίκος Νοτιάς, ο οποίος βρίσκεται από το Σάββατο στην Αθήνα και από σήμερα θα? πιάσει δουλειά στα γραφεία της ΠΑΕ. Πριν, όμως, πάει στην οδό Γράμμου, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας θα περάσει και από τα Σπάτα για να επιθεωρήσει την πορεία των έργων στο υπό ανέγερση προπονητικό κέντρο της ομάδας που χρηματοδοτεί αποκλειστικά ο ίδιος, ενώ έως την Παρασκευή θα συναντηθεί με τους Μπάγεβιτς και Θανόπουλο για να θέσουν επί τάπητος όλα τα εκκρεμή θέματα (μεταγραφικά και όχι μόνο).

Τέλος, ο Ράφικ Τζιμπούρ, που από χθες εντάχθηκε στην προετοιμασία της ομάδας, με δηλώσεις του σε γαλλική ιστοσελίδα έβαλε τέλος στη φημολογία που τον ήθελε να αποχωρεί από την ΑΕΚ με προορισμό, είτε τη Σαουδική Αραβία, είτε ομάδα της Γαλλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: