Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Αρης-Ενας ήρθε, ένας έφυγε, ένας θα έρθει


Φάση από τον αγώνα Αστέρα Τρίπολης - Πανιωνίου Ο 25χρονος Βασίλης Ρόβας (με θητεία σε Πανναξιακό, Προοδευτική και Ατρόμητο), υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών και τη Δευτέρα το βράδυ ενσωματώθηκε στην αποστολή του Αρη στο Καρπενήσι.

Παρελθόν από τους "κίτρινους" αποτελεί ο Μάριο Ρεγκέιρο. Οι συζητήσεις με το Γιάννη Κόντη, εξετάζοντας τη λύση της συνεργασίας τους οδήγησε στην αποδέσμευση του Ουρουγουανού η οποία και ανακοινώθηκε επίσημα. Ο Ρεγκέιρο ευχαρίστησε τη διοίκηση και τον κόσμο του Αρη, υπογράμμισε ότι δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί φόρμουλα παραμονής με οικονομική αναπροσαρμογή του συμβολαίου του και τόνισε ότι προτεραιότητα του είναι να συνεχίσει σε άλλη Ελληνική ή ευρωπαϊκή ομάδα.

Σε προχωρημένο στάδιο είναι οι επαφές για τον Φλάβιο Πίντο ντε Σόουζα. Εντός της εβδομάδας αναμένεται θετική κατάληξη, αντίθετα ο Κοτορόφσκι ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Λεχ Πόζναν.

Αυτή είναι μια ακτινογραφία των μεταγραφικών του Αρη, για τις τελευταίες 24 ώρες.

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων στο Καρπενήσι επανήλθε ο Κριστιάν Νασούτι ο οποίος ξεπέρασε την αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπώρησε για δύο μέρες. Παράλληλα την πρώτη του προπόνηση με τον Άρη πραγματοποίησε ο Βασίλης Ρόβας. Ο Φρανθίσκο Χαβίτο δεν προπονήθηκε λόγω ενός διαστρέμματος που υπέστη χωρίς όμως η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία. Το βράδυ αναμένεται να ενσωματωθεί εκ νέου στην αποστολή και ο Χρήστος Αραβίδης που θα μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων από αύριο το πρωί.

Τέλος, η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την απόκτηση του 18χρονου (γεννήθηκε το 1991) κεντρικού αμυντικού Πέτρου Γκολτσίδη από τον ΠΑΟ Κουφαλίων με ελεύθερη μεταγραφή. Ο ποδοσφαιριστής θα στελεχώσει την ομάδα Κ-21 του Αρη. Ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε όλες τις μεικτές ομάδες της ΕΠΣΜ και θα αποτελέσει ένα από τα στελέχη της ομάδας Κ-21 του Νίκου Πασσιαλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: