Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Ανησυχία για Μπλάνκο

blanko.levad.jpgΟ μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού της ΑΕΚ βρίσκεται στην Αθήνα και τα σενάρια κάνουν λόγο για αύξηση αποδοχών του παίκτη ή ακόμα και μεταγραφή σε ευρωπαϊκό σύλλογο. Στην αναμονή βρίσκεται ο Λεονάρντο που περιμένει κίνηση από την «Ένωση» ενώ για την θέση του δεξιού μπακ παραμένουν ψηλά στην λίστα Γκριν και Σεϊταρίδης.



Ο μάνατζερ του Ίσμαελ Μπλάνκο Γκουστάβο Οναϊντια αναμένεται να έχει συνάντηση σήμερα με τον Νίκο Θανόπουλο όπου θα συζητήσουν για τον αρχισκόρερ του ελληνικού πωταθλήματος. Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ΕΞΕΔΡΑ ο μάνατζερ τόνισε «Βρίσκομαι στην Ελλάδα και8 αύριο (σ.σ. Σήμερα) θα βρίσκομαι στην Αθήνα. Δεν θέλω όμως να πω κάτι άλλο για αυτό το θέμα. Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα ραντεβού με τον πρόεδρο της ΑΕΚ. Μην περιμένετε όμως να ασας πω κάτι παραπάνω. Αν θέλει μπορεί ο πρόεδρος να σας πει. Άλλωστε δεν συνηθίζω να μιλάω προτού συναντηθώ με τον πρόεδρο ενός κλαμπ».

Από κει και πέρα στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο αναμένουν με αγωνία τις προθέσεις του Οναϊντια στο σημερινό ραντεβού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μάνατζερ του Μπλάνκο είχε επαφές με ομάδες του εξωτερικού για τον παίκτη ωστόσο πιθανό είναι το σενάριο να ζητήσει ο εκπρόσωπος αύξηση αποδοχών για τον πελάτη του.

Λεονάρντο και δεξί μπακ

Συνεχίζεται η «μάχη» για την απόκτηση του Λεονάρντο στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο και οι άνθρωποι της ΑΕΚ διατηρούν ανοιχτή γραμμή με τον παίκτη. Το πείσμα του να αγωνιστεί στην «Ένωση» φαίνεται ότι τον απομακρύνει από τον Λεβαδειακό και στην «Ένωση» ευελπιστούν ότι θα τον έχουν άμεσα στο ρόστερ τους. Μάλιστα κάποια σενάρια αναφέρουν ότι ο παίκτης θα βρίσκεται και στην προετοιμασία στο Ζέεφελντ. Σε ότι αφορά τον δεξιό οπισθοφύλακα της ΑΕΚ ο Ολλανδός Γκριν παραμένει ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Ντούσαν Μπάγεβιτς και όσο δεν απαντά στην πρόταση που του έχει γίνει από την Κατάνια τόσο στην ΑΕΚ ελπίζουν για την απόκτηση του. Σε ότι αφορά την περίπτωση του Γιούργκα Σεϊταρίδη καθοριστικό ρόλο φαίνεται να παίζει το ποσό με το οποίο θα πωληθεί ο Εντίνιο.

Μικρά Μικρά από τον Τύπο

*Σήμερα αναμένεται να αποφασίσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αν θα πάρει ή όχι τον Γιώργο Αλεξόπουλο στην προετοιμασία στην Αυστρία.

*Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα SportDay ο Πάμπλο Χέρες της Τίγκρε ξεκαθάρισε ότι επιθυμεί να αγωνιστεί στην ΑΕΚ

*Στα υπόψιν της ΑΕΚ βρίσκεται και ο Ογκαράρου.

*Σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Score αποκαλύπτει τους όρους και την τελική σύμβαση για το προπονητήριο της ΑΕΚ στα Σπάτα.

*Σήμερα αναμένεται να έχει συνάντηση με τους Θανόπουλο-Μπάγεβιτς, ο Νίκος Νοτιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: