Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Η Ίντερ είναι μια σπέσιαλ ομάδα!

Μετά από πέντε χρόνια παραμονής στο Λονδίνο και στο "Στάμφορντ Μπριτζ", ο Ρικάρντο Καρβάλιο ετοιμάζεται για το νέο βήμα στην καριέρα του.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος αποτελεί μαζί με τον συμπατριώτη του Ντέκο τους δύο κύριους μεταγραφικούς στόχους της Ίντερ αυτό το καλοκαίρι, κάλεσε μέσω δηλώσεών του την Τσέλσι να τον αφήσει να φύγει προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στους "νερατζούρι".

"Αυτή τη στιγμή είμαι σε διακοπές και θα επιστρέψω στην Αγγλία είτε την Πέμπτη είτε την Παρασκευή, όμως έχω πάρει τις αποφάσεις μου και θέλω να ανοίξω έναν νέο κύκλο στην καριέρα μου.

Αισθάνομαι έτοιμος να το κάνω. Είχα την ευκαιρία να συζητήσω για αυτό το θέμα με τους διοικούντες την Τσέλσι και ξέρουν τι σκέφτομαι. Τώρα θα δούμε τι θα γίνει", ξεκίνησε τις δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα "Corriere dello Sport" ο Καρβάλιο, και πρόσθεσε:

"Ζω στο Λονδίνο τα τελευταία πέντε χρόνια και έχω μερικές υπέροχες στιγμές. Οι πρώτες τέσσερις σεζόν ήταν πολύ όμορφες, όμως η τελευταία ήταν δύσκολη. Τώρα νομίζω ότι είναι σωστό η Τσέλσι και εγώ να ακολουθήσουμε ξεχωριστούς δρόμους".

Επιπλέον, ο Πορτογάλος διεθνής μπακ ισχυρίστηκε ότι θα άφηνε την Τσέλσι μόνο για μία κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, χαρακτηρίζοντας παράλληλα την Ίντερ ως μία ξεχωριστή ομάδα.

"Αν αφήσω την Τσέλσι, θέλω να παίξω για έναν άλλο σπουδαίο σύλλογο, όχι μία συνηθισμένη ομάδα, διαφορετικά θα τιμήσω το συμβόλαιό μου στο Λονδίνο. Η Ίντερ δεν είναι απλά κορυφαία ομάδα, είναι ξεχωριστή ομάδα.

Έχω ακούσει πολύ καλά πράγματα για αυτούς και δεν χρειάζεται να μιλήσω με τον Μουρίνιο. Είναι μεγάλος επαγγελματίας και το να συνεργαστώ ξανά μαζί του θα ήταν ένα τρομερό κίνητρο για μένα. Έχω ακόμα πολλά να αποδείξω και δεν βρίσκομαι στο τέλος της καριέρας μου.

Έκανα ό,τι ήταν να κάνω, τώρα το μπαλάκι περνάει στα χέρια των ομάδων. Δεν θα πω κάτι άλλο επειδή έχω σεβασμό στην Τσέλσι. Πλήρωσαν πολλά για μένα από την Πόρτο και για τέσσερα χρόνια μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά".

Επιμέλεια : Γιάννης Πέννος

Δεν υπάρχουν σχόλια: