Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

ΑΕΚ-Ντούσκο: Το "ψάχνει" για Γιούρκα ...


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Φουλάρουν για τον δεξιό μπακ στην ΑΕΚ και ο Σεϊταρίδης αποτελεί βασική προτεραιότητα για την ομάδα. Ο Γιούρκας φαίνεται πως είναι ο διακαής πόθος του Μπάγεβιτς και το θέμα του συζητήθηκε σήμερα το πρωί στην επαφή του Σερβοέλληνα τεχνικού με τον Νίκο Νοτιά. Ο προπονητής ενημέρωσε τον μεγαλομέτοχο για τις αποφάσεις του σχετικά με τα μεταγραφικά και είναι ξεκάθαρο πια, πως οι βασικοί στόχοι της Ένωσης είναι ο Λεονάρντο και ο Σεϊταρίδης.

Ο Νοτιάς του επεσήμανε ότι η διοίκηση κάνει ότι καλύτερο μπορεί και ο Μπάγεβιτς δείχνει να είναι απόλυτα ικανοποιημένος αυτή τη στιγμή από τις όποιες κινήσεις. Βέβαια η περίπτωση του Γιούρκα δεν είναι τόσο απλή, αλλά ο Ντούσκο έχει πρόθεση να περιμένει λίγο καιρό προκειμένου να καταφέρει να πραγματοποιήσει αυτή τη σπουδαία προσθήκη.

Όσο για τον Λεονάρντο υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία πως άμεσα θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα και ο Μπάγεβιτς είναι ενθουσιασμένος.

Επίσης, ο Νοτιάς ενημέρωσε τον Σερβοέλληνα προπονητή και για τις εργασίες στα Σπάτα, τονίζοντάς του, ότι έχει τις διαβεβαιώσεις από τους αρχιτέκτονες του έργου, πως το αργότερο ως το τέλος του χρόνου η ομάδα θα βρίσκεται στο νέο της σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: