Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

24 ΩΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΔΙΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥHΔΙΑ


Ο Παναθηναϊκός εδώ και λίγες μέρες έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Γκέτεμποργκ ύψους 450.000€ για να κάνει δικό του από τώρα τον Ματίας Μπιέρσμιρ, ωστόσο οι σουηδοί στην προσπάθειά τους να πάρουν ακόμα περισσότερα χρήματα χρονοτριβούν και δεν απαντούν στους "πράσινους", οι οποίοι, όμως δεν φέρονται διατεθειμένοι να ανεβάσουν την προσφορά τους από τη στιγμή, που ο διεθνής αμυντικός σε έξι μήνες μένει ελεύθερος και τον παίρνουν δίχως να δώσουν ούτε σεντς...
Ομως η δεδομένη επιθυμία του Μπιέρσμιρ να έρθει από τώρα στο "τριφύλλι", αλλά και η ανάγκη απόκτησης κεντρικού αμυντικού από τους "πράσινους" φέρνει την υπόθεση στην τελική της ευθεία με τον Παναθηναϊκό να θέλει από τώρα να εντάξει στο δυναμικό του στον σουηδό άσο. Το νέο δεδομένο που μπήκε στην υπόθεση έχει να κάνει με το τελεσίγραφο που απέστειλε στην Γκέτεμποργκ ο Παναθηναϊκός μέσω του ατζέντη του ποδοσφαιριστή, Μάρτιν Νταλίν και στο οποίο έκανε σαφές, πως "ή μας τον δίνετε τώρα με 450.000 ευρώ ή τον παίρνουμε τον Γενάρη τσάμπα..."!
Αυτό διεμήνυσε ο Μάρτιν Νταλίν στο Δ.Σ. της Γκέτεμποργκ αργά το βράδυ της Παρασκευής (10/7) και όπως είναι λογικό οι σουηδοί πλέον βρίσκονται σε μονόδρομο, καθώς ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με τους "πράσινους" και είτε τώρα είτε τον Ιανουάριο θα έρθει στην Ελλάδα. Το θέμα είναι πως αν κρατήσουν την ίδια στάση οι ιθύνοντες της σκανδιναβικής ομάδας δεν πρόκειται να βάλουν στα ταμεία τους το παραμικρό ποσό για έναν παίκτη που η αξία του είναι δεδομένη. Η υπόθεση, ενδεχομένως να κλείσει μέσα στο Σαββατοκύριακο με την Γκέτερμποργκ να αποδέχεται την πρόταση του Παναθηναϊκού, αφού θα είναι η μεγάλη χαμένη αν πει όχι και ο παίκτης θα ντυθεί στα πράσινα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: