Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Ενθουσιασμένος στον Αρη ο Φλάβιο


Ο Φλάβιο Πίντο Ντε Σόουζα Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αρη, ο Φλάβιο Πίντο Ντε Σόουζα, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του μίλησε για τη νέα του ομάδα και τις δικές του φιλοδοξίες: «Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα Είμαι στην Ελλάδα τα δύο τελευταία χρόνια και έχω αντιληφθεί σε ποια ομάδα θα αγωνίζομαι. Αλλωστε έπαιξε και αυτό το γεγονός τον ρόλο του για να συνεχίσω την καριέρα μου στον Αρη. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Αρη. Ήδη γνωρίζω τους περισσότερους από τους νέους μου συμπαίκτες και φυσικά το νέο μου προπονητή Ιομάρ Μαζίνιο που όλοι γνωρίζουμε την ιστορία του στο ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον εμείς οι Βραζιλιάνοι. Πλέον ανυπομονώ να ενσωματωθώ με την ομάδα και να ξεκινήσω προετοιμασία. Ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω σκληρά, αλλά είμαι έτοιμος για αυτό. ’λλωστε ο Αρης έχει τους πλέον ένθερμους οπαδούς στην Ελλάδα και αποτελεί επιθυμία μου να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου μαζί με τους συμπαίκτες μου, να προσφέρουμε χαρά στον κόσμο μας».

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός με πορτογαλικό διαβατήριο γεννήθηκε στις 12-3-1980 στο Νιτερόι της Βραζιλίας. Έχει ύψος 1.80 και είναι 77 κιλά. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα Υποδομών της Fluminense. Aπό το 2000 ως το 2002 αγωνίστηκε σε 62 παιχνίδια και πέτυχε ένα γκολ. Tην σεζόν 2003-04 έπαιξε στην Chernomorets σε 33 αγώνες. Από το 2004 ως το 2006 φόρεσε την φανέλα της Santos όπου αγωνίστηκε 28 φορές. Την σεζόν 2006-07 αγωνίστηκε με την Figueirense όπου σε 34 αγώνες πέτυχε 2 γκολ. Τον Ιανουάριο πήγε στην Botafogo όπου αγωνίστηκε ως το καλοκαίρι σε 14 παιχνίδια. Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης όπου σε 42 παιχνίδια βρήκε μία φορά δίχτυα. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα των Ελπίδων της Βραζιλίας, ενώ έχει μία συμμετοχή και με την Εθνική Ανδρών. Έχει κατακτήσει το «Rio de Janeiro State League: 2000», την «Brazilian League: 2004» και την «Santa Catarina State League: 2006». Στον Αρ θα αγωνίζεται με το νούμερο 25.

Η επίσημη παρουσίαση του Βραζιλιάνου αμυντικού θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Ιουλίου στις 13:30 στην Αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης. Μαζί του θα παρουσιαστεί και ο Carlos Andres Arano που υπέγραψε κι αυτός το συμβόλαιό του με τον Αρη για τα επόμενα δύο χρόνια.


Αποχωρεί ο Λέμπο, πωλείται ο Γιάχιτς
Η αποχώρηση του Αλεχάντρο Λέμπο θα πρέπει να θεωρείται βέβαιη για τον Αρη. Οι δύο πλευρές αναμένεται να συζητήσουν σχετικά με την αποδέσμευση του Ουρουγουανού αμυντικού και να προχωρήσουν σε ένα. βελούδινο διαζύγιο προκειμένου να αδειάσει μια ακόμη θέση ξένου στο ρόστερ του Αρη.

Από την άλλη, ο Σανέλ Γιάχιτς ετοιμάζεται για την Τουρκία και τη Γαλατάσαράι που αναμένεται να καταθέσει πρόταση στον Αρη. Μάλιστα, έχει γίνει λόγος για πρόταση στον ποδοσφαιριστή του Αρη με συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.


Σενάρια για Μπεντ
Ο Μάρκους Μπεντ με θητεία μεταξύ άλλων σε Γουίγκαν, Τσάρλτον, Έβερτον, Λέστερ, Μπλάκμπερν και Ίπσουιτς, αγωνίζεται ως επιθετικός αναφέρεται ως στόχος του Αρη που ψάχνει να καλύψει το αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής του.

Ο 31χρονος επιθετικός, ο οποίος ανήκει στην Μπέρμιγχαμ και αποτελεί πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν και από την Αγγλία, να έχει προταθεί στους «κίτρινους», που εξετάζουν την περίπτωση του, χωρίς να αποτελεί προτεραιότητα.


Σηφάκης: "Πιο παθιασμένοι από πέσρι"
Ο Μιχάλης Σηφάκης μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στη Media Day που διοργάνωσε η ΠΑΕ Αρης στο Καρπενήσι όπου συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας τονίζοντας ότι οι φίλοι του Αρη θα πρέπει να περιμένουν πιο δυνατή την ομάδα: «Αυτό που έχει αλλάξει σε σχέση με πέρσι και είναι πολύ βασικό είναι ότι είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, θα έλεγα και πιο παθιασμένοι. Κάτι που δεν υπήρχε την χρονιά που μας πέρασε. Ένας σημαντικός λόγος που συνέβη αυτό είναι θεωρώ ο απρόσμενος αποκλεισμός της ομάδας από το UEFA. Μέχρι στιγμής τα πράγματα στην ομάδα πάνε καλύτερα και οι φίλοι του Aρη θα πρέπει να περιμένουν μία ομάδα πιο δυνατή, πιο πειστική μέσα στο γήπεδο. Η προπόνηση δείχνει ότι ο Aρης θα είναι πιο δυνατός σε όλες τις γραμμές. Ωστόσο η προπόνηση από τον αγώνα διαφέρει. Η νέα χρονιά είναι ένα νέο ξεκίνημα. Πρέπει να κοιτάμε μόνο μπροστά. Το μόνο για το οποίο θα πρέπει να κοιτάμε το παρελθόν είναι για να δούμε τα λάθη που κάναμε, να τα διορθώσουμε και να μην ξαναγίνουν. Ο κόσμος ήταν κοντά μας για άλλη μια χρονιά από το ξεκίνημα. Το γεγονός αυτό λοιπόν σίγουρα μας γεμίζει με περισσότερες ευθύνες, αλλά μας δίνει και δύναμη για την συνέχεια».

Την Κυριακή το βράδυ αντί για την Δευτέρα θα επιστρέψει η αποστολή του Αρη στην Θεσσαλονίκη. Αυτή ήταν η απόφαση του Ιομάρ Μαζίνιο με το δεδομένο της πολύ σκληρής προπόνησης των ποδοσφαιριστών του καθ' όλη την διάρκεια της παρουσίας στο Καρπενήσι. Σε συνάρτηση με την αναχώρηση για Ιταλία το πρωί της Τετάρτης 15-7, οι παίκτες της ομάδας θα έχουν δύο μέρες ρεπό πριν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: