Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Ηρθε χωρίς να κάνει δηλώσεις ο Λέκι


Από την άφιξη του Ματίας Λέκι στη Θεσσαλονίκη Ο Ματίας Λέκι δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" και απλά τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος που ήρθε στους "κυανόλευκους". Ο Αργεντίνος αμυντικός θα υποβληθεί σε ιατρικά τεστ και θα περάσει με επιτυχία τις εξετάσεις οπότε και θα ενεργοποιηθεί άμεσα η συμφωνία των δύο πλευρών. Μέχρι το βράδυ και αν όλα πάνε καλά, θα παρουσιαστεί επίσημα από τη διοίκηση του Ηρακλή.

Ο Αργεντίνος θα βρεθεί στην αποστολή της ομάδας που ταξιδέψει την Δευτέρα (13/07) για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στο μεταξύ, η Μπρίστολ Σίτι παίζει φιλικό παιχνίδι τη Δευτέρα (13/7) με τη Χέρεφορντ Γιουνάιτεντ, ομάδα της Δ', ουσιαστικά, κατηγορίας της Μεγάλης Βρετανίας και ίσως δοκιμαστεί ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας. Αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα στην Αγγλία όπου γίνεται μνεία στις δοκιμές που θα κάνει ο αμυντικός του Ηρακλή. Όπως είναι γνωστό, ο Ηρακλής έχει δώσει την άδεια στον παίκτη να δοκιμαστεί με την Μπρίστολ. Θα είναι εκεί από τη Δευτέρα και για περίπου μία εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: