Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Ούτε στο 50% ο Σισέ

cisse_pao.jpgΟ Τζιμπρίλ Σισέ είναι αδιαμφισβήτητα το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» του Παναθηναϊκού. Ο Γάλλος στράικερ είναι ικανοποιημένος με όσα έχει βρει μέχρι τώρα στο τριφύλλι και τόνισε σε δικό του άνθρωπο ότι δεν έχει φτάσει ούτε στο 50% των δυνατοτήτων του. Ποιους τρεις παίκτες των πρασίνων έχει ξεχωρίσει ο 28χρονος φορ. Στις 17.000 έφτασαν τα διαρκείας που έχουν διατεθεί.


Ο Σισέ πέρασε την περσινή σεζόν στην Σάντερλαντ αλλά δεν του άρεσε καθόλου ο τρόπος που αγωνιζόντουσαν οι «μαύρες γάτες». Ο Γάλλος επιθετικός όπως αποκαλύπτει η «Πράσινη» είναι ικανοποιημένος από το σύστημα του τριφυλλιού,σύμφωνα με τα λεγόμενα του πράσινου αστεριού σε πολύ κοντινό του άνθρωπο «Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο αγωνιζόμαστε. Με την μπάλα κάτω, όχι όπως στην Σάντερλαντ που προτιμούσαν τις γιόμες. Αυτό με ευνοεί».

Ο 28χρονος άσος αναφέρθηκε και στην κατάσταση την οποία βρίσκεται καθώς έγινε πολύς ντόρος με τα δέκα γκολ που έβαλε σε μια προπόνηση του Παναθηναϊκού «Αυτή τη στιγμή δεν βρίσκομαι ούτε στο 50% ετοιμότητας. Πιστεύω ότι μέχρι τον Οκτώβρη θα είμαι στο φουλ της φόρμας μου. Πιστεύω ότι θα κάνω ένα καλό σερί στην αρχή του πρωταθλήματος κι αυτό θα με βοηθήσει να πάρω τα πάνω μου. Για αυτό είναι καλό για μένα το ότι θα έχουμε εύκολα ματς στην αρχή».

Ο πρώην παίκτης της Μαρσέιγ μίλησε και για το ρόστερ του τριφυλλιού και τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει μέχρι τώρα «Εχει πολύ καλό υλικό ο Παναθηναϊκός. Κι αυτό θα βοηθήσει και εμένα. Εχω ξεχωρίσει Καραγκούνη, Κατσουράνη και Σπυρόπουλο».

Μικρά – μικρά από τον Τύπο
Ο Παναθηναϊκός δεν ενδιαφέρεται για τον Ζέντεν μετά την απόκτηση του Λέτο.
Διήμερο ρεπό έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού.
Μόνο ο Μαχλελής θα πάει στην Αυστρία.
Ηδη έχουν πουληθεί 17.000 διαρκείας.
Την περίπτωση του Χαμπίπ Μπέιγ εξετάζει ο Παναθηναϊκός για τη θέση του δεξιού μπακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: