Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Εδωσε Ζουέλα, έφερε Γκαρσία η Ξάνθη

rubn_marcelo_gomez.jpgΤην ώρα που απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί(μέσω του ντιμίτρι Σέλουκ) η μεταγραφή του Φρανθίσκο Ζουέλα στην ρωσική Κούμπαν, έναντι του ποσού του 1 εκατ. ευρώ (!) η Ξάνθη έφερε στην Ελλάδα (πάλι μέσω του Ουκρανού ατζέντη) για να δοκιμαστεί τον Αργεντινό, Ρούμπεν Γκόμεζ Γκαρσία.

Ο Γκαρσιά είναι 25 ετών, μέσος και έχει περάσει πέρα από την Μέταλουργκ Ντόνετσκ (ομάδα που ελέγχει ο Σέλουκ) και από την επίσης ουκρανικής Ζόρια, αλλά και από τη Μέχελεν του Βελγίου. Τον συνοδεύουν πολύ καλές συστάσεις και για μία εβδομάδα θα περάσει από το... μικροσκόπιο του Βόλφγκανγκ Βολφ κι αν ικανοποιήσει θα αποκτηθεί. Εντός των ημερών αναμένεται στην ακριτική πόλη κι ένας ακόμη παίκτης με θητεία σε Ουκρανία και Ρωσία, προκειμένου να δοκιμαστεί.

Αναφορικά με τον Ζουέλα, αξίζει να σημειώσουμε πως είναι πολύ πιθανό να δοθεί από την Κούμπαν, «δανεικός» στην Ντιναμό Κιέβου, η οποία έχει πολλά προβλήματα τραυματιών στο κέντρο της άμυνας και ψάχνει για στόπερ εν όψει των αγώνων για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: