Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Ηττήθηκε στον τελικό η Εθνική


Ο Παππάς σε προσπάθεια του Η Εθνική ομάδα των Εφήβων δεν κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του κόσμου, καθώς ηττήθηκε στον τελικό του μουντομπάσκετ από την Αμερική με 88-80, ωστόσο η πορεία της κρίνεται άκρως επιτυχημένη δείχνοντας ότι το ελληνικό μπάσκετ έχει μέλλον, αρκεί κάποιοι να εμπιστευθούν αυτά τα παιδιά. Η Αμερική έφτασε αήττητη μέχρι το χρυσό νικώντας στον τελικό την πρωταθλήτρια Ευρώπης και όπως αποδείχθηκε την κορυφαία δύναμη στην Ευρώπη.

Ενα μπλακ άουτ στη δέυτερη περίοδο ήταν αυτό που στοίχισε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το χρυσό μετάλλιο. Η Αμερική με σερί 16-1 ξέφυγε στο σκορ και μετά άφησε τους παίκτες του Γιώργου Βλασσόπουλου να κυνηγάνε στο σκορ. Στην Τρίτη περίοδο η Εθνική μας ομάδα έδειξε ότι μπορούσε να "γυρίσει" το παιχνίδι, αλλά οι δυνάμεις από τα διαδοχικά παιχνίδια, στέρευαν και στο τέλος κάποια αβίαστα λάθη και κάποια χαμένα ριμπάουντ δεν επέτρεψε στους διεθνείς μας να φτάσουν στην ανατροπή.

Η Αμερική έδειξε πιο έτοιμη με παίκτες που έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους και οι οποίοι γνωρίζουν πώς να διαχειρισθούν μία... κρίση την ώρα της αναμέτρησης.

Ο Νίκος Παππάς συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

19, 30-46, 51-60, 80-88

Δεν υπάρχουν σχόλια: