Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Έφυγε για Αγγλία ο Παπαζαχαρίας

Έφυγε για Αγγλία ο Παπαζαχαρίας

Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Αγγλία. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός έφυγε λίγο μετά από τις 8 μ.μ. από το αεροδρόμιο “Μακεδονία”, με στόχο να ολοκληρώσει τη συμφωνία με την Μπρίστολ Σίτι, όπου και αρχικά θα περάσει από το “μικροσκόπιο” των ανθρώπων της αγγλικής ομάδας. Τόσο μέσα από τις προπονήσεις, όσο και από φιλικό παιχνίδι, που είναι να γίνει τις επόμενες μέρες.
Ο Παπαζαχαρίας θα μείνει εκεί ως και την Πέμπτη ή το αργότερο ως και την Παρασκευή. Θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, εφόσον υπογράψει για να πάρει τα πράγματα του και θα φύγει εκ νέου για την Αγγλία. Ο ίδιος δεν θέλησε να δηλώσει το παραμικρό κατά την αποχώρηση του. “Όταν τελειώσει το θέμα…”, ήταν οι μόνες κουβέντες, που βγήκαν από το στόμα του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Παπαζαχαρίας μίλησε τις τελευταίες ημέρες και με τον Όλεγκ Προτάσοφ πριν από την αναχώρηση του. Ο Ουκρανός τεχνικός εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στον ποδοσφαιριστή και του ευχήθηκε καλή επιτυχία, από τη στιγμή που είχε παρθεί η απόφαση για να δοκιμαστεί και κατ’ επέκταση να παραχωρηθεί.

Το αγγλικό δημοσίευμα

Πάντως, κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας υπήρχε αγγλική ιστοσελίδα, που αναφέρεται στο θέμα της παρουσίας του Παπαζαχαρία στην Αγγλία. Υπήρχε όντως εκτενής αναφορά σε ιστοσελίδα του Μπρίστολ. Στο δημοσίευμα γίνεται καταγραφή για την πορεία του Παπαζαχαρία. Επισημαίνεται, ότι ήταν διεθνής με την ελπίδων, αλλά και το ότι η φυσική του θέση είναι στο κέντρο της άμυνας, όπως επίσης για το γεγονός πώς έχει αγωνιστεί και στη δεξιά πλευρά της άμυνας. Στο ίδιο δημοσίευμα επίσης λέγεται ότι ίσως ο Παπαζαχαρίας αγωνιστεί τελικά στο αυριανό φιλικό της Σίτι κόντρα στη Χέρεφορντ, ομάδα Δ’ εθνικής στην Αγγλία.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: