Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Λέκι: "Ο Ηρακλής πρέπει να βρίσκεται ψηλά"


Ο Προτάσοφ στην προπόνηση του Ηρακλή "Είχα έναν χρόνο ολόκληρο γεμάτο προπονήσεις κάθε μέρα. Είμαι σε καλή κατάσταση, αισθάνομαι καλά. Θα το δείξω όμως αυτό μέσα στο γήπεδο. Δεν μου αρέσει να υπόσχομαι κάτι συγκεκριμένο. Είναι βέβαιο ότι θα δουλέψω σκληρά και μέσα από αυτή την προσπάθεια θα επιδιώξω να βοηθήσω την ομάδα πνευματικά και αγωνιστικά", είπε ο Ματίας Λέκι που από το Σαββάτο ανήκει και τυπικά στο δυναμικό του Ηρακλή. Τη Δευτέρα θα ταξιδέψει με την ομάδα στην Αυστρία, όπου θα πάρει μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Και πρόσθεσε: "Ξέρω ότι ο Ηρακλής φτιάχνει μια καλή ομάδα και το βλέπω. Είδα να γίνονται κινήσεις μεταγραφικές και να έρχονται παίκτες αναγνωρίσιμοι παγκόσμια. Ήξερα μέσα από το διαδίκτυο και για τις εγκαταστάσεις. Τις είδα τώρα και εντυπωσιάστηκα. Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να έχω πολλές συμμετοχές, όσες πιο πολλές μπορώ. Να βοηθήσω την ομάδα. Ο Ηρακλής πρέπει να βρίσκεται ψηλά και αυτό θα επιδιώξουμε όλοι μαζί".

Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας θα περάσει από το "μικροσκόπιο" των ανθρώπων της Μπρίστολ Σίτι, τόσο μέσα από τις προπονήσεις, όσο και από φιλικό παιχνίδι, που είναι να γίνει τις επόμενες μέρες. Ο Ελληνας άσος θα μείνει στο Μπρίστολ ως την Παρασκευή και αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, εφόσον υπογράψει για να πάρει τα πράγματα του και θα φύγει εκ νέου για την Αγγλία.

Ο Παπαζαχαρίας μίλησε τις τελευταίες ημέρες και με τον Όλεγκ Προτάσοφ με τον τελευταίο να του εύχεται καλή επιτυχία, από τη στιγμή που είχε παρθεί η απόφαση για να δοκιμαστεί και κατ' επέκταση να παραχωρηθεί. Ο Παπαζαχαρίας θα αγωνιστεί τελικά τη Δευτέρα στο φιλικό της Σίτι κόντρα στη Χέρεφορντ, ομάδα Δ' εθνικής στην Αγγλία.

Με 28 ποδοσφαιριστές στην αποστολή θα αναχωρήσουν οι κυανόλευκοι το πρωί της Δευτέρας (13/7) για το αθλητικό κέντρο του Fuschlsee, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Αλεξάνταρ Βούκοβιτς, ο οποίος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, ενώ δεν συνέβη το ίδιο με τον άλλο ποδοσφαιριστή που είναι σε ανάλογη θέση. Ο Χρήστος Μπούρμπος θα ταξιδέψει στην Αυστρία, λόγω και της απουσίας του Μπάμπη Περπερίδη, που μένει πίσω λόγω τραυματισμού. Στην αποστολή δεν συμμετέχει φυσικά και ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα αναχωρήσουν στις 8:05π.μ. από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" με προορισμό το Μόναχο: Κοβαλέφσκι, Μπαντής, Μέλκας, Μακρής, Κατσαμπής, Λέκι, Κατσικάς, Μπούρμπος, Σαρακατσάνος, Γιαννούλης, Μάρτος, Τουμά, Μιλάνο, Πιλότο, Ντιέ, Φούφουλας, Ιωαννίδης, Παπαστεριανός, Κονέ, Καρλόπουλος, Βουτσιάς, Επστάιν, Ντίκα, Μπόσνιακ, Γιάκομπ, Αγρίτης, Γιάντσης και Βέλλιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: