Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Μαλεζάς: Στόχος μου να καθιερωθώ

Μαλεζάς: Στόχος μου να καθιερωθώ

Δηλώσεις, στην Ολλανδία όπου προετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ έκανε ο Στέλιος Μαλεζάς και τόνισε ότι στόχος του είναι να καθιερωθεί στην ενδεκάδα της ομάδας.


«Να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ να κάνω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ, αν και είναι πολύ δύσκολο, καθώς υπάρχουν στην θέση μου τρεις παίκτες», τόνισε ο παίκτης.

Αναφερόμενος στο τι μπορεί να πετύχει ο «Δικέφαλος» στη νέα περίοδο, ο Μαλεζάς είπε: «Τα περιθώρια βελτίωσης είναι μικρότερα, αφού από πέρσι ο πήχης ήταν πολύ ψηλά. Θέλουμε να κρατηθούμε σε υψηλό επίπεδο και να γίνουμε πιο γρήγορα ομάδα σε σχέση την προηγούμενη χρονιά. Πιστεύω ότι η χημεία θα βρεθεί πιο εύκολα, γιατί έχουμε διατηρήσει τον βασικό κορμό. Έχουν γίνει τεράστια βήματα προόδου, έχουν έρθει σπουδαίοι παίκτες αλλά πρέπει να βελτιωθούμε σε μερικές λεπτομέρειες. Δεν θεωρούμε ότι είμαστε φαβορί. Έχουμε χρόνο μπροστά μας».

Μίλησε και για τις άλλες ομάδες που αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα: «O Παναθηναϊκος έχει κάνει μεγάλες μεταγραφές και είναι βελτιωμένος. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα υπολογίσιμος και η ΑΕΚ μας έδειξε πόσο καλή είναι στα πλέι οφ. Νομίζω ότι για όλους τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα φέτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: