Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Επιστρέφουν οι «κίτρινοι» από Καρπενήσι

aris_proponisi.jpgΤον δρόμο της επιστροφής έχουν πάρει στον Άρη μετά από μια εβδομάδα παραμονής στο Καρπενήσι. Από την Τετάρτη οι «κίτρινοι» θα αναχωρήσουν για το Σαν Βιρτζίλιο στην Ιταλία. Χτύπησε ο Λεάντρο Γκρατσιάν στον καρπό του δεξιού χεριού του. Έβαλε νάρθηκα ο Αργεντινός μέσος. Για την απόκτηση του Αμέρ Μπουαζά ενδιαφέρεται ο Άρης.

Το βράδυ της Κυριακής (12/7) αναμένεται στην Θεσσαλονίκη η αποστολή του Άρη μετά από μία εβδομάδα παραμονής στο Καρπενήσι. Στην τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Μιχάλης Σηφάκης ( τράβηγμα), Λεάντρο Γκρατσιάν ( χτύπησε στον καρπό του δεξιού του χεριού στο οποίο τοποθετήθηκε νάρθηκας και την Τρίτη θα επανεξεταστεί) και ο Αλεχάντρο Λέμπο (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς).

Οι υπόλοιποι παίκτες έπαιξαν στο οικογενειακό διπλό όπου οι «μπλε» επικράτησαν των «κίτρινων» με 2-0 με τέρματα που σημείωσαν ο Σέρχιο Κόκε με απευθείας χτύπημα φάουλ και ο Χαβιέ Κάμπορα με κεφαλιά. Οι μπλε είχαν και τρία δοκάρια με τους Κάμπορα, Κάλβο, Μπατιόν.

Πλέον την Δευτέρα και την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του Ιομάρ Μαζίνιο έχουν ρεπό, ενώ το πρωί της Τετάρτης η αποστολή που θα καταρτιστεί από τον Βραζιλιάνο τεχνικό θα αναχωρήσει (μέσω Μονάχου) για την Ιταλία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ένα από τα ονόματα που προτάθηκαν για να καλύψουν το κενό στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής είναι ο Αμέρ Μπουαζά. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός της Φούλαμ είναι ένας από τους παίκτες που βρίσκεται στα υπ’ όψιν των «κίτρινων». Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της Φούλαμ (Ρόι Χόντγκσον), ενώ η αγγλική ομάδα εμφανίζεται θετική σε μια πρόταση της τάξεως του 1,5 εκατ. ευρώ.

Μέχρι στιγμή το κεφάλαια αποχωρήσεις δεν απασχόλησε έντονα τους υπεύθυνους των μεταγραφών. Από την Δευτέρα όμως έρχεται πρώτο στην ατζέντα των συζητήσεων. Μετά τη λύση του συμβολαίου του Μάριο Ρεγκέιρο, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους διοικούντες θα καθίσουν οι Πιότρ Βλοντάρτσικ και Αλεχάντρο Λέμπο. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Ντιόγο Σιστόν θα δοθεί σε κάποια ομάδα δανεικός.

Αύριο (13/7) στις 13:30, στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης», θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των δύο νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, Κάρλος Αράνο και Φλάβιο Πίντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: