Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Σαβινί


Από προπόνηση του ΠΑΟΚ Στο Ντούρβερτ βρίσκεται και ο Μίρκο Σαβίνι. Ο Ιταλός αμυντικός αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη για Ντίσελντορφ και από εκεί μετέβη οδικώς στο αρνεμ και το κοντινό Ντούρβερτ. Ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή του Δικέφαλου και από την Κυριακή μπήκε στις προπονήσεις. Το απόγευμα του Σαββάτου παρακολούθησε το φιλικό του ΠΑΟΚ με τη β' ομάδα της Ντε Γκράαφτσαπ. Το βράδυ, μετά το δείπνο της ομάδας, ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είχε τετ α τετ με τον Φερνάντο Σάντος. Η συζήτηση μεταξύ τους έγινε με τη βοήθεια του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, σε ρόλο μεταφραστή, ως γνώστης της ιταλικής γλώσσας.

Μαζί με τους Κοντρέρας και Ίβιτς, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν σε κανένα από τα δύο παιχνίδια προετοιμασίας που έγιναν το Σαββάτο, ο Σαβίνι χαιρέτησε όλους τους νέους του συμπαίκτες.

Αν όλα πάνε καλά, μέχρι τη Δευτέρα και ίσως από την Κυριακή το βράδυ, στην αποστολή του ΠΑΟΚ θα ενσωματωθεί ο Αντελίνο Βιερίνια. Ο Πορτογάλος θα έχει αποδεσμευτεί από την Πόρτο που έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ να εισπράξει 300 χιλιάδες ευρώ. Ο Βιερίνια θα βρεθεί κοντά στους συμπαίκτες του και θα πιάζει άμεσα δουλειά. Ήδη έχει χάσει ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας.

Θετικά ήταν τα συμπεράσματα για ορισμένους από τους νέους ποδοσφαιριστές. Ο Σάντος είδε με ικανοποίηση τον Αμπουμπακάρι να αλλάζει τη ροή του δεύτερου φιλικού και εξίσου καλός ήταν ο Φωτάκης. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του ακόμη τον Κοντρέρας που ξεκουράζεται μετά τις υποχρεώσεις του στους αγώνες με τη Χιλή και τον Ίβιτς που είναι τραυματίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: